Direct door naar content

Mobiel

Hoewel we al jarenlang gamen op onze telefoon door middel van spellen als Candy Crush, is het meedoen met esports met een mobiele telefoon nog steeds relatief nieuw. Er zijn wel al populaire mobile games die een eigen esports competitie hebben, zoals Brawl Stars en Hearthstone. Verschillende gaming controllers zijn te koop waar je je telefoon in kunt stoppen of mee kunt verbinden, maar deze houden vaak geen rekening met een beperking. Mocht de fijne motoriek van het mobiele gamen een uitdaging zijn, dan is het misschien makkelijker om naar PC of console gaming over te stappen.

 

Ben jij benieuwd welke toepassingen er zijn om het gamen fijner voor je te maken? Op deze pagina vind je video’s die je wegwijs maken in de verschillende soorten gamingapparatuur, geschikt voor verschillende soorten beperkingen.

Omdat het zo persoonlijk is, kun je altijd meer informatie vinden en persoonlijke hulp krijgen bij gespecialiseerde partijen zoals HiPerks en NMA Gaming. Zou je graag nog meer ondersteuning willen bij het uitzoeken van gaming hardware die geschikt is voor jou? Neem dan eens een kijkje bij Player Enabled! Player Enabled stelt jouw perfecte game kit samen op basis van de antwoorden die jij zelf geeft. Daarnaast kun je natuurlijk ook om persoonlijk advies vragen.

Nieuws

Handig: uitlegvideo over eenhandig gamen!
Nieuw: een volledig aanpasbare PS5-controller
Microsoft lanceert muis voor gamers met beperking
Programma van:
Partners: