Direct door naar content

Nintendo

De Nintendo Switch is relatief toegankelijk als console. Als je zelf je controller wil bouwen kun je hiervoor de Flex Controller gebruiken, geproduceerd door Hori. Mocht de normale controller niet fijn voor je zijn, dan kun je deze makkelijk gebruiken en zelf inrichten. Sommige esports titels zijn exclusief voor de Switch, zoals bijvoorbeeld Super Smash Bros of Mario Kart. Dit betekent ook dat je andere populaire esport titels niet op de Nintendo Switch kunt spelen. Om mee te kunnen doen aan esports heb je een Nintendo Switch Online-abonnement nodig.

 

 

Ben jij benieuwd welke toepassingen er zijn om het gamen fijner voor je te maken? Op deze pagina vind je video’s die je wegwijs maken in de verschillende soorten gamingapparatuur, geschikt voor verschillende soorten beperkingen.

Omdat het zo persoonlijk is, kun je altijd meer informatie vinden en persoonlijke hulp krijgen bij gespecialiseerde partijen zoals HiPerks en NMA Gaming. Zou je graag nog meer ondersteuning willen bij het uitzoeken van gaming hardware die geschikt is voor jou? Neem dan eens een kijkje bij Player Enabled! Player Enabled stelt jouw perfecte game kit samen op basis van de antwoorden die jij zelf geeft. Daarnaast kun je natuurlijk ook om persoonlijk advies vragen.

 

Nieuws

Handig: uitlegvideo over eenhandig gamen!
Nieuw: een volledig aanpasbare PS5-controller
Microsoft lanceert muis voor gamers met beperking
Programma van:
Partners: