Direct door naar content

Playstation

Hoewel de PlayStation een hele populaire console is, is deze van zichzelf helaas niet zo toegankelijk voor gamers met een beperking. Hiervoor ben je echt afhankelijk van de al bestaande PlayStation-producten, maar gelukkig is er ook de Titan Two Cross-platform adapter. Dit apparaat zorgt ervoor dat met de juiste software je met ieder soort controller op elk soort console kunt spelen. Zo zou je dus ook met jouw controller naar voorkeur op de PlayStation kunnen gamen. Om online mee te kunnen doen aan esports heb je een PlayStation Plus-abonnement nodig.

 

 

Ben jij benieuwd welke toepassingen er zijn om het gamen fijner voor je te maken? Op deze pagina vind je video’s die je wegwijs maken in de verschillende soorten gamingapparatuur, geschikt voor verschillende soorten beperkingen.

Omdat het zo persoonlijk is, kun je altijd meer informatie vinden en persoonlijke hulp krijgen bij gespecialiseerde partijen zoals HiPerks en NMA Gaming. Zou je graag nog meer ondersteuning willen bij het uitzoeken van gaming hardware die geschikt is voor jou? Neem dan eens een kijkje bij Player Enabled! Player Enabled stelt jouw perfecte game kit samen op basis van de antwoorden die jij zelf geeft. Daarnaast kun je natuurlijk ook om persoonlijk advies vragen.

Nieuws

Handig: uitlegvideo over eenhandig gamen!
Nieuw: een volledig aanpasbare PS5-controller
Microsoft lanceert muis voor gamers met beperking
Programma van:
Partners: