Direct door naar content

Werkwijze Midden Brabant

Werkwijze

Heb jij een beperking of chronische aandoening en wil je graag sporten?
Mogelijk vraag jij je af of er een sport of beweegactiviteit is die jij zou kunnen beoefenen. Misschien wil je een afspraak met onze sportcoach, die je kan helpen om een geschikte sport te vinden of zit je met vragen over bijvoorbeeld financiële ondersteuning, hulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Het Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant helpt je bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.

Voor wie is het Steunpunt Aangepast Sporten?
Het Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een beperking. Het gaat hierbij om mensen met een auditieve- (doof/slechthorend), lichamelijke-, verstandelijke-, psychische-, visuele- (blind/slechtziend) en/of meervoudige beperking en om mensen met niet aangeboren hersenletsel, een chronische aandoening, een stoornis in het autistische spectrum  of gedragsproblematiek.

Heb je als sportaanbieder ondersteuning nodig?
Het Steunpunt Aangepast Sporten Midden Brabant begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.

VIND EEN BEWEEGCOACH BIJ JOU IN DE BUURT

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente

Initiatief van

Logo Brabant Sport Logo provincie Noord-Brabant

Contactgegevens