Direct door naar content

Werkwijze West-Brabant (Breda e.o.)

Werkwijze

Heb jij een beperking en wil je graag sporten?
Mogelijk vraag jij je af of er een sport is die jij zou kunnen beoefenen. Misschien wil je een beweegadvies of zit je met vragen over bijvoorbeeld financiële ondersteuninghulpmiddelen of het zoeken van een maatje. Sportloket West Brabant helpt je bij al dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen.

Voor wie is Sportloket West Brabant?
Sportloket West Brabant is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren tot 65 jaar met een beperking. Het gaat hierbij om mensen met een auditieve- (doof/slechthorend), lichamelijke-, verstandelijke-, psychische-, visuele- (blind/slechtziend) en/of meervoudige beperking en om mensen met niet aangeboren hersenletsel, een chronische aandoening of gedragsproblematiek. De gemeenten Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Moerdijk, Oosterhout, Rucphen, Zundert en Roosendaal werken samen in het Sportloket West-Brabant.

Hoe werkt het Sportloket?

  • Maak een afspraak
  • We bespreken je wensen en mogelijkheden
  • Dan gaan we op zoek naar een passende beweegactiviteit
  • We maken een keuze uit de mogelijkheden
  • En dan; samen aan de slag
  • Na een maand hebben we weer contact

Heb je als sportaanbieder ondersteuning nodig?
Sportloket West Brabant begeleidt en ondersteunt sportaanbieders die een aangepast sportaanbod hebben of hiermee willen starten. Om leden te werven werken we samen met het (speciaal) onderwijs en de zorg. Ook deskundigheidsbevordering en advisering bij subsidie- en sponsoraanvragen behoren tot de mogelijkheden.

VIND EEN BEWEEGCOACH BIJ JOU IN DE BUURT

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente

Initiatief van

Logo Brabant Sport Logo provincie Noord-Brabant

Contactgegevens