Direct door naar content
Afbeelding Verantwoording Rijtuig van SPG in het zadel

Verantwoording Rijtuig van SPG in het zadel

21 mei 2021

Met de opbrengst van de crowdfund actie wilde SPG in het zadel haar eigen rijtuig laten repareren zodat we weer mooie tochtjes kunnen verzorgen. Uiteindelijk heeft het project een andere wending gekregen. Naast het repareren van onze eigen koets spelen er meer belangrijke zaken. Ons projectplan was wellicht te ambitieus en een aantal punten hadden we onderschat. Daarom is er voor een alternatief gekozen. We hebben een fantastische dag koetsrijden georganiseerd en gaan aangepaste zadels kopen.

Op maandag 28 juni zijn er in de Heemskerkse duinen met drie rijtuigen tochtjes gemaakt met deelnemers van de Heliomare School en de Hartekamp Groep. Er waren vele blije gezichten en het was vooral een fijne belevingservaring om heerlijk buiten te zijn, terwijl je het paard ruikt en hoort.

Voor alle deelnemers was er een blijvende herinnering in de vorm van een foto van de deelnemer in een mooi foto lijstje.
SPG in het zadel kan terugkijken op een geslaagde dag koetsrijden, die in het teken stond van ruiters, vrijwilligers en ouders/verzorgers.

De € 1.500 is besteed aan;
• Inzet van 3 rijtuigen met menners en paarden
• Lunch voor 50 personen
• 46 fotolijstjes met foto’s van de deelnemers
• Onderhoud en vervanging harnachement
• Aanschaf aangepaste zadels

Crowdfundingproject: Rijtuig van SPG in het zadel

Naar project