Direct door naar content

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Er zijn enkele vragen die vaker gesteld worden dan andere. Op deze pagina beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Zoek dan gerust even contact met de contactpersoon in jouw regio!

Voor je een nieuwe aangepaste sport opzet of je accommodatie aanpast, is het belangrijk een aantal vragen te beantwoorden en zaken te controleren. Op onze pagina Aanbod starten hebben we de eerste paar vragen voor je genoteerd. Daarnaast hebben NOC*NSF en de NSGK hebben samen een stappenplan ontwikkeld voor het opzetten van aangepaste sport. Natuurlijk kan je altijd contact opnemen met de contactpersoon in jouw regio voor vragen en advies!

Elke handicap kent andere uitdagingen. Om sporters met een handicap goed te begeleiden, is het belangrijk om voldoende informatie in te winnen over verschillende handicaps en de uitdagingen die deze met zich meebrengen. De contactpersoon in jouw regio kan je daarbij helpen. Daarnaast hebben wij een overzicht gemaakt van informatieve websites, boeken en leertrajecten voor trainers en coaches met betrekking tot sporten met diverse handicaps op onze pagina Handicaps.

Programma van:
Partners: