Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Jubileumjaar 15e G Darts Leudal evenement

G Darts Leudal 2023

Dit jaar is de 15e editie en willen we proberen iets extra's te doen, nieuwe borden, bekers voor de winnaars en nieuwe gebruiksartikelen zoals schrijfborden, stiften, wisblokjes en score computers (om het te weinig aantal vrijwilligers mee op te vangen) En de huur van extra dartbanen die wij niet zelf hebben.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Sinds 2008 organiseerd Stichting G Darts Leudal een gratis Darts evenement voor mensen met een beperking. En dat willen we altijd zo houden. Iedere darter met een beperking die alle 3 de pijlen in het bord gegooid krijgt mag bij ons meedoen. De deelnemers worden verdeeld over verschillende deelnemers zoals Single uitgooien, Double Out en Rolstoeldarters.
Alle deelnemers krijgen bij ons een medaille voor hun deelname. De beste 4 spelers per categorie in de a en b ronde krijgen daarnaast ook nog een beker. Ook zijn er nog extra prijzen voor de spelers met een 180 score, voor de speler met de hoogste finish, voor de beste dame.

Wat doe je als tegenprestatie

Uiteraard zullen wij alle sponsoren / donateurs vermelden tijdens het evenement en waar we logo's van ontvangen vermelden op onze website met een link naar de bijbehorende website.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

100

Doelgroep

Sport(en)
Darten
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Gedragsproblematiek,Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel,Psychisch
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Bosma Service en Onderhoud

Wij vullen dit aan peter en jordy bosma Namens Bosma Service en Onderhoud

vrijdag 18 augustus 2023 10:17

€ 89,-

dc de wikkers

we steunen het graag doen ook al jaren mee hennie van de voort

vrijdag 11 augustus 2023 10:37

€ 135,-

Job noblesse

donderdag 10 augustus 2023 19:48

€ 48,-