Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Tillift

zodat nog meer ruiters kunnen paardrijden

Stichting Impuls stelt zich tot doel om zoveel mogelijk mensen met een beperking te laten paardrijden. Tot nu toe kunnen we dit doel niet helemaal nastreven, omdat we mensen zonder (goede) loopfunctie niet op een paard kunnen krijgen. Denk aan mensen in een rolstoel, mensen die niet door zand kunnen lopen of mensen die niet op het trapje van ons opstap kunnen lopen. De oplossing hiervoor is de aanschaf van een tillift. Met dit hulpmiddel kunnen we werkelijk iedereen laten opstappen! Wij gunnen iedereen een half uur per week van sporten, ontspannen, gezelligheid en de beste vriend die je maar kunt hebben (een paard)!!! U toch ook?

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Stichting Impuls biedt paardrijlessen aan mensen met een beperking. Eigenlijk is iedereen, die om welke reden dan ook niet kan deelnemen aan reguliere paardrijlessen, van harte welkom bij ons. De lessen worden aangepast aan de beperkingen/mogelijkheden en de grenzen/wensen van onze ruiters en ze zijn zo prikkelarm en veilig mogelijk. Ook kunnen we het comfort en de zelfstandigheid van de ruiter vergroten door middel van allerlei aangepaste materialen. Met de hulp van onze lieve vrijwilligers krijgt iedere ruiter de individuele begeleiding en aandacht die nodig is.

Wat doe je als tegenprestatie

Als dank voor uw bijdrage nodigen we u graag uit voor de officiële ingebruikname van de tillift. Indien u hier niet bij aanwezig kunt zijn, sturen we u een hiervan een gedenkwaardige foto van op. Ook zullen onze dankbare ruiters graag een mooie tekening voor u maken, die ongetwijfeld meer zeggen dan onze dankbaarheid in woorden!

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

10

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

32

Doelgroep

Sport(en)
Paardensport
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Gedragsproblematiek,Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel,Psychisch,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen,Senioren

Social

Laatste donateurs

Anoniem

dinsdag 5 december 2023 08:43

€ 50,-
Eefje

Ik kan niet wachten om met de lift te gaan werken!

dinsdag 5 december 2023 08:36

€ 15,-
Anoniem

Opbrengst RT

dinsdag 5 december 2023 08:31

€ 87,-