Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Samen sporten bij Special KIDS Dag Breda

Steun AV Sprint bij de organisatie van een sportdag

De Special KIDS dag is een sportstimuleringsdag voor kinderen met en zonder beperking waarbij de gehandicaptensport centraal staat. Kinderen maken gezamenlijk in kennis met elkaar en de diverse sport- en spelvormen. Naast AV Sprint zijn nog 24 andere verenigingen betrokken bij deze dag. Aan deze dag zullen 265 kinderen vanuit het Speciaal Onderwijs deelnemen en 135 uit het Regulier Onderwijs.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

AV Sprint zet zich binnen de atletieksport in voor de integratie van mensen met een beperking binnen de reguliere vereniging. Daar waar mogelijk doen sporters met een beperking mee met reguliere groepen en anders in speciale groepen voor bijvoorbeeld wheelers en specials.

Wat doe je als tegenprestatie

-

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

4

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

400

Doelgroep

Sport(en)
Atletiek
Handicap(s)
Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Senioren

Nieuws over dit project

Verslag
7-7-2020
Afbeelding Verslag

Verslag

Aan deze KIDS-dag hebben 268 kinderen deelgenomen vanuit het Speciaal Onderwijs en 121 kinderen vanuit het reguliere basisonderwijs. De 42 groepjes waren geïntegreerd met kinderen van de diverse scholen en hadden dan ook allemaal een eigen kleur T-shirt aan. Dit was makkelijker voor de begeleiding en gaf tevens een kleurrijk zicht op de atletiekbaan. Tijdens deze dag hebben de kinderen kennis kunnen maken met 40 sport/spelonderdelen. Dit jaar hebben we de sportactiviteiten niet alleen beperkt tot atletiek maar uitgebreid naa

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×