Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Vastframe handbike voor Cathelijn

Sporten voor Cathelijn mogelijk maken!

Lieve mensen,

Ik kom in aanmerking voor een handbike: een fiets die je met je armen vooruit beweegt. Uniek Sporten gaat me hier geweldig mee helpen door het grootste aandeel te vergoeden, maar een deel ervan, € 1000,- moet ik zelf via crowdfunding bij elkaar zien te krijgen. Jullie hulp is daarbij ontzettend welkom.

Waarom zo'n dure fiets?
Al sinds mijn jeugd heb ik klachten aan veel van mijn gewrichten en het heeft 33 jaar, vele artsbezoeken en meerdere operaties geduurd voordat ik wist wat er nu eigenlijk aan de hand was. Ik heb een genetische mutatie op het gen dat zorgt voor de opbouw van het kraakbeen. Hierdoor is het kraakbeen van slechte kwaliteit en functioneert het niet zo goed als zou moeten.
En kraakbeen zit dus in alle gewrichten.
Gedoseerde beweging is heel belangrijk om zo goed mogelijk te blijven functioneren, maar veel sporten zijn te belastend en een gewone fiets geeft te veel klachten. Wat dus wel heel goed kan is handbiken!
Toen ik tijdelijk een handbike (model wegracer) van Uniek Sporten te leen had heb ik kunnen ervaren hoe goed het handbiken gaat en hoeveel vrijheid het geeft. Daarom wil ik niets liever dan een eigen handbike, een waarmee ik hier in Brabant door de bossen kan rijden.
Deze zijn alleen erg kostbaar.
Wil je een bijdrage doen om deze handbike mogelijk te maken? Daar zou je me intens gelukkig mee maken. Het is heel gemakkelijk: je scant de QR code en je kunt meteen een donatie doen.
Ontzettend bedankt en hopelijk kan ik van de zomer de weg op, het bos in en zo lekker sporten!


Matchfunders

Laatste donateurs

Spectro

Heel veel mooie en veilige kilometers gewenst Cathelijn.

dinsdag 9 april 2024 10:04

€ 145,-
Caroline

Veel veilige kilometers!

dinsdag 9 april 2024 09:18

€ 10,-
Hetty

dinsdag 9 april 2024 06:56

€ 25,-