Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Gigantendag sv Koedijk

We gaan weer plezier maken!

De Giganten van sv Koedijk hebben, net als menig andere sporter, helaas al meer dan een jaar niet gesport. Bij voetbal hebben er een aantal wedstrijden plaats kunnen vinden, maar bij handbal helemaal nog niets.

Ook is voor het tweede jaar de deelname aan de Special Olympics gecancelled, iets waar de doelgroep zich enorm op verheugd had en wat een festijn is.

Omdat we te maken hebben met sporters met een verstandelijke beperking waarvan een aantal het sporten maar vooral het ritme en samenzijn nodig hebben, is dit extra zuur.

Als bestuur willen we, mits de richtlijnen het toelaten, op sv Koedijk een eigen Olympische dag organiseren in juli 2021.
We willen ontbijten, lunchen en avondeten net alsof we op de Special Olympics zijn en we gaan spelletjes doen, clinics laten geven etc.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

De Giganten zijn sporters met een verstandelijke beperking die met veel plezier sporten (2 voetbal- en 1 handbalteam) bij de sv Koedijk en volledig geïntegreerd zijn binnen de mooie vereniging. Een unicum.

Wat doe je als tegenprestatie

Iedereen die gedoneerd heeft mag met ons samen de spellen spelen of clinics volgen maar vooral genieten van het laten genieten van anderen

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

5

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

36

Doelgroep

Sport(en)
Voetbal
Handicap(s)
Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Barbara Schaaper

zondag 2 mei 2021 19:26

€ 15,-
John Nieuwland

zondag 2 mei 2021 17:35

€ 15,-
Karin

zaterdag 1 mei 2021 21:58

€ 15,-