Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Shooting Machine voor R.B.V.M.

Maak efficiënter trainen mogelijk!

Bij R.B.V.M. zijn we altijd op zoek naar manieren om onze spelers beter te maken en onze prestaties te verbeteren. Dit jaar willen we een grote stap zetten door een crowdfundingcampagne te starten voor de aanschaf van een shooting machine voor onze vereniging.

Een shooting machine zou een enorme aanwinst zijn voor ons. Het apparaat stelt onze spelers in staat om in korte tijd veel schoten te oefenen, doordat ze niet om hun bal hoeven te rijden wat ons veel tijd scheelt. Dit is vooral belangrijk omdat we maar twee keer per week kunnen trainen en er veel aspecten van het spel moeten worden behandeld, van basisvaardigheden tot tactiek. Met de shooting machine kunnen zowel onze nieuwe leden als ervaren spelers efficiënter trainen.

Joeri van Liere, één van de spelers van RBVM 1: “Voor mij zou dit de optimale manier zijn om me goed voor te bereiden richting belangrijke wedstrijden. Ik kan met deze schietmachine meer doen in dezelfde tijd. Trainen zal beter en sneller gaan, hierdoor kan ik grote stappen zetten in mijn ontwikkeling.”

Ook de ambitieuze jeugdleden kunnen grote stappen nemen in hun ontwikkeling door de Shooting Machine.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Welkom bij R.B.V.M., de rolstoelbasketbalvereniging van Middelburg. Sinds onze oprichting in 1985 hebben we ons ontwikkeld tot een dynamische en succesvolle club met een rijke historie. Onze vereniging is ontstaan uit spelers en leiding die oorspronkelijk lid waren van “De Vriendenkring” uit zeehospitium Zonneveld te Oostkapelle.

Vandaag de dag bestaat R.B.V.M. uit twee teams: RBVM 1 en RBVM 2. Maandelijks nemen onze teams deel aan wedstrijden, waarbij ze hun talent en doorzettingsvermogen tonen. Door de jaren heen hebben we vele hoogtepunten gekend. Onze vereniging blijft groeien en bloeien, met recente aanwas van nieuwe leden en steeds betere prestaties.

Onze missie is om rolstoelbasketbal toegankelijk en plezierig te maken voor iedereen. We bieden een inclusieve en ondersteunende omgeving voor sporters van alle niveaus, met een sterke focus op zowel individuele als teamontwikkeling.

Wat doe je als tegenprestatie

Wij zullen een belangrijke rol blijven vervullen voor heel Zeeland, door een rolmodel te zijn voor mensen met een beperking. We laten zien dat er, ondanks het hebben van een beperking, nog heel veel mogelijk is. Wij doen dit doormiddel van rolstoelbasketbal, naar onze mening is dit de beste manier om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast zullen we ook dit jaar weer clinics geven op bijvoorbeeld Mytylschool de Sprienke en Revalidatiecentrum Lindenhof. Zo kunnen we mensen met een beperking motiveren om doormiddel van sport altijd stappen vooruit te blijven maken waar mogelijk!

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

0

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

40

Doelgroep

Sport(en)
Rolstoelbasketbal
Handicap(s)
Lichamelijk,Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen,Senioren

Social

Laatste donateurs

Hanneke Ziel

zaterdag 22 juni 2024 09:34

€ 15,-

Annette Etman

Trots op jullie

dinsdag 11 juni 2024 23:25

€ 100,-

Marnix Israël

dinsdag 11 juni 2024 23:14

€ 25,-