Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Aanschaf Paragolfer

Voor golfers met een beperking

Sinds kort komt een groep personen met een lichamelijke beperking bij elkaar op Hooge Graven Golfclub Ommen om te proberen de golfsport weer op te pakken of om de sport te leren. We hebben een paragolfer van een bevriende club geleend voor de start van deze cursus. Voor het vervolg van de cursus en voor de toekomst willen wij een paragolfer aanschaffen. Zodoende kunnen wij de activiteit borgen op onze club en zorgen wij ervoor dat deze groep structureel kan sporten.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Hooge Graven Golfclub Ommen heeft als missie gastvrijheid, spelplezier en saamhorigheid. Golf is sporten in de natuur, recreatief of fanatiek, samen met anderen. De Paragolfcommissie van Hooge Graven zet zich in om mensen met een lichamelijke beperking met golf kennis te laten maken of om de golfsport weer op te pakken.

Wat doe je als tegenprestatie

Video over het project ter beschikking stellen.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

10

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

15

Doelgroep

Sport(en)
Golf
Handicap(s)
Lichamelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Nieuws over dit project

Het is gelukt dankzij jullie allen!
24-9-2021

Het is gelukt dankzij jullie allen!

De crowdfunding voor de Paragolfer is succesvol afgesloten. De Paragolfer kan worden aangeschaft. Alle donateurs en sponsoren heel hartelijk bedankt namens alle betrokkenen bij het paragolf op Hooge Graven Golfclub Ommen!

Meet Jan
5-9-2021

Meet Jan

Jan Dunnewind is blij dat Golfclub Hooge Graven besloten heeft een Paragolfer aan te schaffen. Alleen dat lukt uiteraard allen met behulp van donateurs en veel vrienden. Jan neemt je middels dit filmpje mee in zijn verhaal en waarom wij ons met elkaar zo hard maken om de paragolfer aan te kunnen schaffen. Wil jij je steentje hier ook aan bijdrag

Jan en de Paragolfer
31-8-2021
Afbeelding Jan en de Paragolfer

Jan en de Paragolfer

Jan Dunnewind is blij dat Golfclub Hooge Graven besloten heeft een Paragolfer aan te schaffen. Alleen dat lukt uiteraard allen met behulp van donateurs en veel vrienden. Bijgaand een film van Jan waarin hij zijn gevoelens deelt.

Laatste donateurs

Leden van Hooge Graven Golfclub Ommen

vrijdag 17 september 2021 16:00

€ 3.220,-
Roelie Kannekens

dinsdag 14 september 2021 15:36

€ 25,-
Nynke Koning

dinsdag 7 september 2021 21:17

€ 100,-

Matchfunders

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×