Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Twee dug-outs voor eigen voetbalveld

Voor onze G voetballers!

Sinds een paar jaar beschikken we over een eigen kunstgrasveld. Voor spelers met een lichamelijke beperking is dit ideaal vooral omdat de bal nu veel beter rolt. We zijn nu ook bezig om betegeling naar- en rondom het veld te realiseren zodat het voor iedereen beter toegankelijk is. En dan hebben we dus nog de wens om twee dug-outs bij het veld te plaatsen. Wanneer je even niet speelt is het natuurlijk heel fijn dat je dan droog kunt zitten en dat geldt ook voor de begeleiding natuurlijk.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

De Stichting G voetbal bestaat sinds maart 2015 en heeft als doelstelling het bevorderen en ondersteunen van het G voetbal binnen de gemeente Noordenveld. De Stichting bestaat uit vrijwilligers zonder beloning en heeft geen winstoogmerk.
We hebben drie teams. Een jeugdteam in de leeftijd 6 tot 18 jaar en twee senioren teams waarvan één team speelt in de C klasse van de competitie en één sterk team wat uitkomt in de A categorie. De senioren spelen wekelijks in competitieverband, vaak de ene week thuis en de andere week uit.

Wat doe je als tegenprestatie

We zullen natuurlijk op diverse manieren reclame maken voor de crowdfund campagne en we hopen een open dag aan het begin van het nieuwe seizoen te kunnen organiseren. Hierbij nodigen we dan de spelers, ouders, sponsoren, gemeente en iedereen die geïnteresseerd is in G Voetbal uit.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

0

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

30

Doelgroep

Sport(en)
Voetbal
Handicap(s)
Gedragsproblematiek,Lichamelijk,Verstandelijk,Chronische aandoening,Psychisch
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren

Social

Laatste donateurs

Old Grand Dad Club Nederland

vrijdag 2 juli 2021 16:24

€ 2.260,-
Anoniem

donderdag 1 juli 2021 15:47

€ 50,-
Anoniem

donderdag 1 juli 2021 13:35

€ 5,-