Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Manege Onder de Linde

Vervanging Manegebodem

Manege Onder de Linde is een unieke manege in Noord-Nederland, waar ruiters met een beperking therapeutisch en recreatief kunnen paardrijden. Er rijden circa 240 ruiters, waarvan circa 170 ruiters met een lichamelijke en/of meervoudige beperking. Zowel kinderen als volwassenen met een beperking bezoeken dagelijks onze manege. Met ondersteuning van circa 70 vrijwilligers zorgen we ervoor dat alle ruiters met een beperking wekelijks bij ons kunnen paardrijden. Door het intensieve gebruik, dagelijks 7 tot 10 uren, is de bodem in de rijbak aan vervanging toe. Een gespecialiseerd bedrijf zal in de herfstvakantie (18,19, 20 oktober 2021) de bodem vernieuwen.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Manege Onder de Linde is centraal gelegen in Beetsterzwaag, nabij het bos en staat op het terrein van Revalidatie Friesland. Wij bieden paardrijden aan voor iedereen, maar speciaal voor kinderen en volwassenen met een beperking. “Gewoon waar het kan, speciaal waar nodig”. Manege Onder de Linde is een stichting met een ANBI-status. De stichting krijgt geen overheidssteun en is naast de inkomsten uit de lesgelden geheel afhankelijk van giften en donaties.

Wat doe je als tegenprestatie

Onze nieuwe website is eind augustus online gegaan. Op deze website is een vooraankondiging gepubliceerd om aandacht te vragen voor deze prachtige crowdfundingsactie. Eind oktober zal er persbericht op onze website geplaatst worden waar het resultaat zal worden gepresenteerd.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

50

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

170

Doelgroep

Sport(en)
Paardensport
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Gedragsproblematiek,Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Chronische aandoening,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

johan blaauw

Heel veel succes met jullie prachtige manege. Veel bewoners mogen er graag naar binnen lopen om de paarden te bekijken.

woensdag 29 september 2021 15:46

€ 45,-

Janke

dinsdag 28 september 2021 22:29

€ 5,-

Johanna

dinsdag 28 september 2021 20:12

€ 5,-