Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Elektrische sportrolstoel voor Barend

Sporten voor Barend mogelijk maken!

Hoi! Ik ben Barend Drost en ik speel boccia. Al sinds mijn geboorte heb ik Cerebrale Parese (CP) waardoor ik spastische spieren heb en niet kan praten. Boccia is een van de weinige sporten die ik kan beoefenen. In boccia kan ik mijn energie kwijt en doe ik iets waar ik écht goed in ben, sinds 2013 speel ik in het nationaal team. Het is me nog niet gelukt om te kwalificeren voor de Paralympics maar dat blijft natuurlijk mijn doel!

Tot nu toe heb ik boccia met wat aanpassingen aan mijn normale rolstoel gespeeld. Dat is alleen niet ideaal en het zorgt ervoor dat ik last van mijn rug krijg en minder goed kan presteren. Een aparte (elektrische) sportrolstoel is de oplossing maar die is ook heel erg duur. Met mijn Wajong uitkering kan ik dat echt niet betalen.

Gelukkig heb ik een groot deel al via de gemeente en uniek sporten sporthulpmiddelen bij elkaar gekregen. Het laatste stukje wil ik crowdfunden. Help jij me om de perfecte sportstoel voor elkaar te krijgen zodat ik nog één keer een gooi kan doen naar de Paralympische Spelen van Parijs in 2024?

Dank voor je hulp!!

Matchfunders

Video's

Laatste donateurs

Rene Wormhoudt

woensdag 6 oktober 2021 15:58

€ 802,11
Irma Boer

Succes kanjer

woensdag 6 oktober 2021 15:16

€ 5,-
Anoniem

woensdag 6 oktober 2021 14:10

€ 15,-