Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Special Golf bij Burggolf Haverleij

Scholing en aanschaf materiaal

In 2021 is gestart met G-Golf met als doel mensen met een beperking de kans te bieden deel te nemen aan de Golfsport. Met ondersteuning van PGA-pro's en vrijwilligers worden de deelnemers op de zaterdagmiddagen meegenomen op de Driving Range en de Par-3 baan, waar vaardigheden worden geoefend naast het spelen in de baan. Naast de vaardigheden zijn het sociaal contact en het plezier belangrijke aspecten. Wij vragen €1500 aan om de aanwezige kennis over te dragen op een groep van acht vrijwilligers. Zodoende maken we het mogelijk dat er een groep van 8 vrijwilligers geschoold is om de doelgroep op een juiste wijze te begeleiden. Daarnaast kunnen wij met het behalen van dit project de activiteit voorzien van de juiste materialen. Voor het beoefenen van G-Golf zijn dit essentiële onderdelen om het succes te waarborgen.

Lees meer over dit project

Matchfunders

Meer info

Over ons

Als Stichting binnen zorg en wonen voelen wij ons nauw betrokken bij het welzijn van onze cliënten, waarbij met namen sport & vrije tijd onderdeel zijn van kwaliteit van leven. De dagbesteding biedt eenieder de mogelijkheid om zijn/haar eigen wijze in te vullen te geven aan bewegen. Het aanbieden van een breed programma is daarbij onlosmakelijk verbonden.

Wat doe je als tegenprestatie

Zij die ons ondersteunen om deelnemers aan G-golf te laten deelnemen aan het Golfen ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan een Par-3 wedstrijd op Burggolf Haverleij op een nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2022.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

10

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

20

Doelgroep

Sport(en)
Golf
Handicap(s)
Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Laatste donateurs

jan

succes heel mooi initiatief

maandag 28 maart 2022 10:24

€ 114,90
Oudetennisballen.com

TENNIS/GOLF WERELD. Normaal gesproken zijn wij alleen actief in de tenniswereld, maar nu met dit mooie project ook een beetje in de golfwereld.

vrijdag 25 maart 2022 22:53

€ 250,-
Anoniem

woensdag 23 maart 2022 15:44

€ 0,10