Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Bovenbeen voor Zilan Yong Lu

Sporten voor Zilan Yong Lu mogelijk maken!

Ik ben Zilan Gijsen, 15 jaar. Ik mis mijn linkerknie en onderbeen. Ik ga je meenemen in mijn verhaal over mijn snowboardleven en hoe ik mij ga klaarmaken voor de Spelen van 2026.

Ik ben begonnen met snowboarden aan het begin van 2020. Ik begon doordat ik naar een NOC/NSF talentendag ging op Papendal. Ik deed daar een paar oefeningen op het onderdeel snowsports van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) en dat was het. Ik had me toen nooit voorgesteld dat die dag mijn leven zo zou veranderen.
Sinds dat moment train ik om de week 4 uur in Snowworld om te leren boarden. Ik word getraind en heb inmiddels een paar EuropaCup wedstrijden gedaan.

Om te kunnen blijven snowboarden en om hierin beter te worden heb ik een speciale snowboardprothese nodig (zo één als op de foto, dat was een leenprothese). Mijn doel is om in 2026 voor Nederland uit te komen op de Paralympische Winterspelen. Helpen jullie mij mee door de prothese te kunnen kopen? Deze is heel duur en wordt niet betaald door de verzekering.

Matchfunders

Laatste donateurs

Petra

Succes Zilan!!!

dinsdag 18 januari 2022 14:25

€ 58,56
Patty

Succes kanjer!

dinsdag 18 januari 2022 14:15

€ 5,-
Natascha Bruti

Met liefde.

dinsdag 18 januari 2022 13:46

€ 50,-