Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Passend voetbal eindtoernooi.

Een avond vol plezier en sportieve gezelligheid!

Met 6 voetbalverenigingen spelen we jaarlijks een onderlinge competitie. Er zijn teams die vooral bestaan uit jongeren met een beperking, maar er zijn ook teams die bestaan uit spelers met een beperking die een leeftijd hebben vanaf 21 jaar tot in de 60 jaar. Leeftijd speelt geen enkele rol. De teams die meespelen zijn NEO uit Borne, Achilles’12 uit Hengelo, GFC uit Goor, SDC’12 uit Denekamp, vv Haaksbergen uit Haaksbergen en Tubantia uit Hengelo. Elk team speelt in een seizoen 10 wedstrijden. 3 jaar geleden(2019) zijn we met deze competitie gestart omdat deze teams geen plezier hadden in de reguliere competitie. Afgelopen 2 jaar zijn er maar weinig wedstrijden gespeeld vanwege Corona. De wedstrijden zijn op een woensdagavond en spelers kijken er naar uit als ze weer een wedstrijd tegen elkaar kunnen spelen. We sluiten het seizoen af met een eindtoernooi op een avond in juni. We starten de wedstrijden om 19.00 uur en iedereen speelt een wedstrijd tegen elkaar. Iedere speler kan iets te eten en te drinken halen tijdens de pauzes en ontvangt een aandenken na het toernooi. Elk team heeft tussen de 12 en 15 spelers met een aantal begeleiders. De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters met een beperking, maar deze scheidsrechters hebben allen een scheidrechters cursus gevolgd. De wedstrijden vinden dit jaar plaats bij Tubantia in Hengelo. In totaal zullen er ongeveer 80 spelers deelnemen

Lees meer over dit project

Matchfunders

Meer info

Over ons

Wij zijn zes voetbalverenigingen die met elkaar een onderlinge voetbalcompetitie spelen op de woensdagavond. Het betreft kinderen en ouderen met een beperking. Deze competitie is niet leeftijdsgebonden. 1 maal per jaar organiseren wij een leuke voetbalavond waarin wij allemaal tegen elkaar voetballen. Het gaat hierbij alleen maar om plezier hebben en dat geldt voor alle deelnemers.

Wat doe je als tegenprestatie

Er komt een fotograaf die de gehele avond foto’s komt maken. Tevens zullen we proberen een film te maken van deze avond. Wij zorgen er voor dat deze zodanig gepubliceerd wordt dat een ieder deze kan terugzien en kan nagenieten van deze mooie avond.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

0

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

80

Doelgroep

Sport(en)
Voetbal
Handicap(s)
Gedragsproblematiek,Lichamelijk,Verstandelijk,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Tubantia

zondag 3 april 2022 22:37

€ 67,40
Anoniem

woensdag 30 maart 2022 15:00

€ 10,-
Anoniem

Succes!

woensdag 23 maart 2022 11:52

€ 0,10