Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Help Sander en Suze aan "eigen" boten!

Laat hun droom werkelijkheid worden!

Sander heeft de ziekte van Duchenne en Suze een Cerebrale parese. De wens van Sander, Suze en ook andere kinderen met een beperking, is om uiteindelijk geheel zelfstandig mee te kunnen zeilen tussen hun vriendjes. Sander en Suze willen net als hun vriendjes mee kunnen doen aan de reguliere Optimisten trainingen en de programma's die kwv Frisia aanbiedt. Om dit doel te kunnen verwezenlijken zijn twee boten nodig van het type Hansa. Deze zeilboten kunnen niet zinken of omslaan en kunnen aangepast worden met elektrische ondersteuning. Het bijzondere van deze boten is dat ze modulair ingericht kunnen worden. De boten zijn dan ook goed inzetbaar voor andere kinderen en volwassenen met een beperking.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Zeilen en watersport is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting Zeilen Zonder Beperking zet zich in om watersport voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Daarbij in het bijzonder, de zeilsport!

Wat doe je als tegenprestatie

Via krant, landelijke en plaatselijke media en social-media vragen we aandacht voor het project en worden de donateurs genoemd die aan het project meewerken. De donateurs en vrijwilligers die dit project hebben ondersteund, worden uitgenodigd voor een feestelijke tewaterlating van de boten en worden speciaal bedankt voor hun giften en inzet.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

6

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

4

Doelgroep

Sport(en)
Zeilen
Handicap(s)
Lichamelijk
Leeftijdscategorie
Kinderen

Social

Laatste donateurs

opbrengst veiling

Iedereen bedankt voor alle donaties en de geweldige steun. Door jullie kunnen Sander, Suze en andere kinderen met een beperking zeilen bij kwv Frisia.

donderdag 19 mei 2022 09:40

€ 3.097,30
Anoniem

dinsdag 17 mei 2022 21:23

€ 50,-
Stichting Oer 't Hot Beheer

bijdrage Suze en Sander

dinsdag 17 mei 2022 12:15

€ 1.500,-