Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Start Special Padel/Special Tennis

Toegankelijk voor iedereen

De eerste stap is het laagdrempelig (dus kosteloos) aanbieden van kennismakingslessen voor sporters met diverse beperkingen. Meerdere lessen voor een goede kennismaking met trainer(s), vereniging en de sport (tennis en/of padel). Deze lessen vragen intensievere begeleiding en kleinere groepsgroottes dan gebruikelijk. Daarvoor is aanvullende scholing voor onze trainers en het kader binnen de vereniging noodzakelijk.
Daarnaast zal er een promotie campagne op los gelaten moeten worden voor de werving van de sporters.
De kennismaking met tennis/padel willen we ook gaan aanbieden op locaties bij diverse zorginstellingen in Vught en omgeving. Daarna willen we samen bekijken hoe de mensen bij de vereniging kunnen integreren.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

TV Bergenshuizen (TVB) heeft zich serieus verkent op het gebied van 'special tennis' en 'special padel' - op dat laatste is de vereniging één van de eerste in Nederland en de combinatie is een uniek aanbod in de regio. TVB wil hiermee sporters met een beperking de kans geven om plezier te beleven, te ontspannen en fit te blijven, vanuit de overtuiging dat het een bijdrage aan de maatschappij wil leveren en het als een verrijking van de vereniging ziet.

Wat doe je als tegenprestatie

We maken een filmpje en de donateurs zijn van harte welkom bij de jaarlijkse clubkampioenschappen waar we hopen dat de nieuwe leden ook deelnemen.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

10

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

15

Doelgroep

Sport(en)
Tennis
Padel
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Lichamelijk,Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel,Psychisch,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen,Senioren

Social