Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Vervoer naar Special Olympics Twente en Berlijn

Helpt u ons naar Twente en Berlijn?!

Ook dit jaar staan er weer twee prachtige toernooien op het programma, waar we graag aan meedoen. Dat zijn de Special Olympics Nationale Spelen in Twente (met de heren) en de Special Olympics National Games Berlin 2022 (met ons damesteam). Het toernooi in Berlijn is de voorbereiding op de wereldspelen. Beide toernooien zijn in juni.

Wij hebben er hartstikke zin in om ons dan weer van onze sportiefste kant te laten zien. Maar: daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Bijvoorbeeld vervoer en verblijf kosten geld. Met hulp van onder andere sponsoren, partners en spelers en speelsters zelf, is de begroting zo goed als rond. Voor het laatste deel, het vervoer, zetten we deze crowdfundig op.

Draagt u het G-voetbal een warm hart toe? Dan hopen we dat u een bijdrage wilt doen voor het vervoer, zodat onze spelers en speelsters naar de toernooien kunnen. Niet alleen voor hun eigen plezier, maar zeker ook om het G-voetbal steviger op de kaart te zetten. Want iedereen moet kunnen voetballen, vinden we bij SVG!

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Bij SVG zijn we bijzonder trots op onze G-afdeling, die al bijna 30 jaar bestaat. Iedere maandag (training) en zaterdag (wedstrijd) genieten jongens en meiden met een verstandelijke beperking van een heerlijke pot voetbal. We hebben 4 G-teams: 3 voor heren en 1 voor vrouwen (als eerste in Nederland!). Naast de trainingen en wedstrijden hebben zij de afgelopen jaren mooie resultaten geboekt op nationale en internationale toernooien.

Meer info: www.svgtilburg.nl/241/g-voetbal/ en www.stichtingsvg.nl/.

Wat doe je als tegenprestatie

In de aanloop naar en tijdens de toernooien, zullen we vanuit SVG veel communiceren over onze deelname. Bijvoorbeeld op onze website, via social media en richting lokale pers. In die berichtgeving zullen we onze donateurs uitgebreid bedanken voor hun bijdragen.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

6

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

30

Doelgroep

Sport(en)
Voetbal
Handicap(s)
Lichamelijk,Meervoudig,Verstandelijk,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Vincent

dinsdag 10 mei 2022 21:50

€ 35,-
Cathy

Succes allemaal. Zet hem op.

dinsdag 10 mei 2022 17:50

€ 20,-
Ria Coolen

dinsdag 10 mei 2022 14:09

€ 25,-