Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

NHC grote prijs Koppert

Nationaal handbike circuit

Om de handbikesport te promoten organiseert RWC Ahoy op 14 mei een handbikewedstrijd die deel zal uitmaken van het Nationaal Handbike Circuit (NHC). Het lijkt ons een mooie gelegenheid om met dit evenement handbikers die nog geen wedstrijden hebben gereden kennis te laten maken met de handbikesport. We gaan binnen ons netwerk en erbuiten inspanningen verrichten om zoveel mogelijk deelnemers te krijgen.

Omdat het aantal wedstrijden dat jaarlijks voor handbikers in Nederland wordt georganiseerd beperkt (8)is willen we met deze wedstrijd ook tegemoetkomen aan de behoefte die er is om na 2 rustige jaren weer wedstrijden te gaan rijden.

Deze wedstrijd is onderdeel van de Grote Prijs Koppert. Op deze wedstrijddag worden ook wedstrijden georganiseerd voor wielrenners(ters). Zo creëren we een inclusief evenement en kunnen valide sporters ook kennismaken met de handbikesport.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

RWC Ahoy is een Rotterdamse wielervereniging met ongeveer 400 leden. De vereniging heeft ook een handbikeafdeling met ongeveer 30 enthousiaste leden die wekelijks op het parcours van RWC Ahoy trainen.

Wat doe je als tegenprestatie

Op de site van de vereniging worden foto's van het evenement geplaatst.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

2

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

30

Doelgroep

Sport(en)
Handbiken
Handicap(s)
Lichamelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Laatste donateurs

Anoniem

donderdag 12 mei 2022 11:20

€ 70,-
Peter

vrijdag 6 mei 2022 13:35

€ 25,-
Anoniem

dinsdag 3 mei 2022 07:30

€ 5,-