Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

20 Hoofdstellen: paarden van 'De Boldermanege'

Met lage neusriem

Ook nu de manege dicht zit wegens de pandemie gaat de verzorging en training van de paarden gewoon door! Het materiaal wat we gebruiken is aan slijtage onderhevig door het intensieve gebruik. Hierdoor zijn de hoofdstellen aan vervanging toe.
We gebruiken lage neusriemen zodat de paarden 'op de neus' gereden kunnen worden en niet via contact met de mond, wat het welzijn van de paarden ten goede komt
Het zou toch geweldig zijn als onze ruiters met nieuw materiaal aan de slag kunnen zodra we weer van start gaan na de corona sluiting!
Dit draagt bij aan het veilig en diervriendelijk beoefenen van de paardensport voor onze ruiters die dit al zó lang moeten missen...
Met deze crowdfunding hopen we het geld bij elkaar te krijgen om 20 hoofdstellen aan te schaffen bij een lokale ondernemer. Zo helpen we een ander ook nog een beetje in deze onzekere tijden!

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

'De Boldermanege' in Sliedrecht is een aangepaste manege. Hier kunnen mensen met een beperking genieten van het vrije gevoel wat de paardensport geeft.
(Paarden) Sport moet toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht je eventuele handicap. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Wat doe je als tegenprestatie

We zullen een filmpje maken van de nieuwe hoofdstellen die in gebruik zijn en deze op onze Facebook pagina plaatsen.
We zullen in de nieuwsbrief naar onze klanten (230 personen) en onze vrijwilligers (100 personen) melding maken van dit project en naar de crowdfunding verwijzen.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

10

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

230

Doelgroep

Sport(en)
Paardensport
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Isis Vogel

Ik gun het jullie heel erg! De laatste euro's 💕💕

dinsdag 22 december 2020 15:51

€ 2,80
Els Zanen

Fijne dagen en hopelijk tot snel!😘😘

dinsdag 22 december 2020 15:41

€ 25,-
Anoniem

dinsdag 22 december 2020 15:28

€ 5,20