Direct door naar content
Afbeelding Verantwoording GvoorG  mini-competitie 2022

Verantwoording GvoorG mini-competitie 2022

11 oktober 2022

GvoorG plaatst mensen met een beperking op diverse golfbanen. Om oa je sociale netwerk uit te breiden, worden de deelnemers gemixt. Zodoende speel je gedurende alle wedstrijden met andere spelers. Ook wordt er gespeeld volgens een best ball, waardoor je gezamenlijk de juiste keuzes moet maken om toch een goed resultaat te behalen. Maar voorop staat het plezier.
Elke golfclub zorgt voor vrijwilligers. GvoorG vindt dat je hen vooral moet koesteren. Op de verschillende banen ondersteunen 56 vrijwilligers de flights. Zij verzorgen allerlei hand- en spandiensten op de baan, zoals bunkers aanharken, meehelpen met de goede clubs aangeven, scores tellen, etc. 

Voor iedere speler, die heeft meegedaan aan minimaal 1 wedstrijd is er een aandenken. Er hebben 70 deelnemers meegedaan. De totale kosten bedragen € 301,48. Voor de spelers hebben we ook een speciaal Leeuwenbergh item, een speciale bal met magnetische marker. De kosten bedragen € 175,-. Voor elke speler sponsoren we de banen met een symbolische euro, hetgeen neerkomt op €70,-.
Voor de inzet van de 56 vrijwilligers gebruiken we de sponsoring met € 5,- . Hiervoor krijgen zij een kopje koffie of thee, en na afloop een drankje met de flight.

De totale kosten bedragen hierdoor € 930,-.

De deelnemers betalen voor elke wedstrijd €10,- aan GvoorG. Het opgehaalde bedrag wordt direct door GvoorG doorgegeven aan de organiserende golfclub ter dekking van de kosten van greenfees, gebruik baan, voor beschikbaar stellen baan, greenfees, gederfde starttijden.
Voor de slotwedstrijd hebben we aan de organisator €150,- betaald, voor ontvangst en inzet wethouder, exposure, dank aan de algehele organisatie, en afscheid van de deelnemers. De GvoorG mini-competitie 2023 staat al op de agenda.
De totale kosten bedragen €976,48. Het verschil zijnde €46,48 is door GvoorG opgehoest.

Crowdfundingproject: GvoorG mini-competitie 2022

Naar project