Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Paravolley Heren naar Silver Nations League 2022

Neem jij deel aan ons avontuur?

Van 2 t/m 4 september vindt de Silver Nations League 2022 plaats in Turkije. Voor het Nederlandse Paravolley Herenteam is dit een mooie kans om zich te meten met landen die dichtbij staan op de Europese ranglijst en om de noodzakelijke wedstrijdervaring op te doen. Iets wat door de verschillende lockdowns de afgelopen jaren bijna niet kon. Als team willen wij namelijk in onze best mogelijke vorm starten op het wereldkampioenschap, dat in november dit jaar wordt gehouden in Bosnië. Om onze 11e plaats van vier jaar terug te verbeteren is zo’n voorbereidend toernooi van essentieel belang.
Naast dat wij als team gaan voor een zo hoog mogelijke prestatie, willen we laten zien dat er veel meer mogelijk is met een beperking dan dat sommige mensen misschien denken. Hiermee hopen we ook mensen met een beperking te kunnen inspireren en motiveren om zelf actief te gaan bewegen of te gaan sporten.
Om te kunnen deelnemen aan de Silver Nations League 2022 hebben we helaas aan de steun van de Nevobo en partners alleen niet genoeg. Om in september te kunnen afreizen naar Turkije hebben we ook jouw bijdrage nodig. Neem jij deel aan ons avontuur? Iedere donatie, groot of klein, is meer dan welkom!

Lees meer over dit project

Matchfunders

Meer info

Over ons

Het Nederlands Paravolley Herenteam traint wekelijks op het Militair Revalidatie Centrum in Doorn. Het team, bestaande uit 13 spelers, werkt onder begeleiding van een nieuw begeleidingsteam hard aan het najagen van hun Paralympische droom. De laatste deelname aan de spelen dateert uit het jaar 2000. Er werd toen een 6e plaats behaald. In de tussenliggende jaren is er wel altijd deelgenomen aan het EK en het WK. Paravolley is de internationale naam voor wat in Nederland zitvolleybal wordt genoemd. Het is een Paralympische sport die in circa 55 landen wordt beoefend.

Wat doe je als tegenprestatie

Naast oneindig veel dank aan alle donateurs zal Paravolley Heren aandacht schenken aan Uniek Sporten via haar social mediakanalen. Wij zullen donateurs die een groot bedrag hebben geschonken (indien gewenst) uitnodigen om een training van ons bij te wonen. Onder alle donateurs verloten we een aantal plekken voor een door ons gegeven zitvolleybalclinic.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

2

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

13

Doelgroep

Sport(en)
Zitvolleybal
Handicap(s)
Lichamelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Vleespet

Here we go!

donderdag 14 juli 2022 09:32

€ 15,-
Wout

Succes Thijs!

donderdag 14 juli 2022 09:06

€ 15,-
Arjan Denkers

Succes met de voorbereiding!

woensdag 13 juli 2022 23:58

€ 25,-