Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Nieuwe tilliften voor Robinson Crusoe

24 uurs zeilestafette voor het goede doel

Op een idyllische plek, midden op de Loosdrechtse Plassen, ligt een eiland waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. Watersporteiland Robinson Crusoe is een plek waar rolstoelgebruikers waterskiën, mensen met een visuele beperking zelfstandig zeilen, waar mensen revalideren, zich ontwikkelen, ontdekken wat ze wél kunnen en waar iedereen vooral veel lol heeft. Kortom, een plek waar de mogelijkheden eindeloos zijn!

De accommodatie op het eiland is volledig aangepast en rolstoeltoegankelijk, zodat we - met hulp van onze zorgvrijwilligers - alle nodige zorg kunnen bieden aan de deelnemers van onze activiteiten. Om ook in de toekomst mensen met een beperking de mogelijkheid te bieden om te watersporten en te verblijven op het eiland, hebben we nieuwe tilliften nodig in de accommodatie. Zo kunnen we iedereen de hulp en zorg bieden die zij nodig hebben tijdens hun verblijf.

Om geld op te halen voor de nieuwe tilliften organiseren we op 31 juli 2022 een 24 uurs zeilestafette op de Loosdrechtse Plassen. We zeilen deze estafette niet zelf, maar onze enthousiaste deelnemers en vrijwilligers. Waarom? Omdat ze het belangrijk vinden dat onze watersportaccommodatie toegankelijk blijft voor iedereen en we samen zoveel mogelijk geld op willen halen voor de nieuwe tilliften. Steun deze fantastische zeilers en doneer!

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

"De wind maakt geen onderscheid". Met die gedachte houdt SailWise de watersport al meer dan 45 jaar toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Vanaf drie locaties in Nederland kunnen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking actief watersporten. Hijs de zeilen, neem plaats achter het roer, ga waterskiën en ontdek hoeveel je wél kan.

Watersporten bij SailWise is meer dan alleen genieten op het water. Door actief te zijn kan iedereen, ongeacht de mate van beperking, een gevoel van vrijheid ervaren. Wij laten mensen ontdekken wat zij wél kunnen. Want met de juiste aanpassingen kan iedereen watersporten!

Wat doe je als tegenprestatie

Naast oneindig veel dank, houden de zeilers je tijdens de 24 uurs zeilestafette op de hoogte via onze sociale media-kanalen. Mensen die grotere donaties doen of SailWise structureel willen steunen, nodigen wij heel graag uit voor onze relatiedag op vrijdag 23 september in Muiden.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

60

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

700

Doelgroep

Sport(en)
Zeilen
Handicap(s)
Lichamelijk
Leeftijdscategorie
Jongeren

Social

Video's

Laatste donateurs

Arend

maandag 1 augustus 2022 14:20

€ 4,-
Anoniem

maandag 1 augustus 2022 14:18

€ 15,-
Johan en miriam

maandag 1 augustus 2022 13:50

€ 15,-