Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Help het Nederlandse team naar het B4B toernooi!

1ste Wereld Baseball For The Blind (B4B) toernooi

Het Nederlands team wilt graag uitkomen op het eerste Wereld Baseball For The Blind toernooi, maar dit kan niet zonder jullie hulp! Met het geld dat we ophalen zorgen we ervoor dat het toernooi in Nederland georganiseerd kan worden. Verder zorgen we ervoor dat de coaches en spelers in officiële Nederlandse honkbaltenues kunnen rondlopen en dat ze een verblijfplaats hebben tijdens het toernooi. We willen jullie alvast bedankten voor jullie bijdrage, alle kleine beetjes helpen!

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Op zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus vindt bij De Haamen in Beek (honkbalvelden van HSV Cheetahs) een baseball for the blind (B4B) toernooi plaatst. Dit evenement wordt georganiseerd door Iedereen Kan Sporten Westelijke-Mijnstreek (IKS WM), HSV Cheetahs, Sittard Condors en de AIBXC (Italian Association Baseball Played From Blind). De WBSC (World Baseball and Softball Confederation) heeft dit evenement aangekondigd als eerste officiële b4b evenement, in de aanloop om B4B naar de paralympische spelen te brengen. Deelnemende landen zijn Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, UK en USA. Bij dit evenement nodigen we andere honkbalclubs uit, waarbij we kennis en ervaring overdragen, in de hoop dat deze sport zich uitbreidt door heel Nederland. De B4B cup zal elk jaar in een ander land plaatsvinden, wij zijn het eerste land dat dit evenement mogen hosten.

Wekelijks traint er een structurele groep in Beek. Dit is de eerste sport voor blinden en slechtzienden in Limburg en het eerste b4b team in Nederland. Deelnemers uit heel Limburg doen mee. Iedereen met een visuele beperking mag deelnemen aan de trainingen op vrijdagavond van 19:00 tot 20:30 te Beek bij HSV Cheetahs en Sittard-Condors.

Wat doe je als tegenprestatie

Sponsoren en donateurs die een bijdragen leveren nodigen wij uit tijdens het toernooi. Verder zullen de logo's van de sponsoren en donateurs gebruikt worden in alle communicatie/promotie van het evenement.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

5

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

10

Doelgroep

Sport(en)
Honkbal
Handicap(s)
Visueel (blind/slechtziend)
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Video's

Laatste donateurs

Gatto Nicky

Namens sponsoren van HSV Cheetahs

zaterdag 20 augustus 2022 22:07

€ 180,-
Gatto Nicky

Namens Hsv Cheetahs

zaterdag 20 augustus 2022 19:17

€ 900,-
Anoniem

zaterdag 20 augustus 2022 19:03

€ 25,-