Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Kom jij ook hockeyen met ons?

G-hockey clinic bij R.H.V. Leonidas op 17 september

Als start van het hockeyseizoen wordt op zaterdag 17 september van 10.00-12.00 een hockeyclinic georganiseerd voor alle ruim 30 g-hockeyleden. Heel graag willen we nog veel meer kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking kennis laten maken met hockeyen bij Leonidas. Dat kan tijdens deze ochtend. We willen dit kosteloos doen voor alle deelnemers en grootser uitpakken dan een normale training met speciale attributen, extra trainers en een afsluitende gezamenlijke lunch.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

G-Hockey
Op familieclub Leonidas is iedereen welkom, dus ook hockeyers (vanaf circa 8 jaar) met een verstandelijke of lichamelijke beperking. G-hockey (of parahockey) is bedoeld voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen die niet mee kunnen komen met leeftijdsgenoten in een regulier hockeyteam door bijvoorbeeld autisme, een verstandelijke of motorische beperking.

G-Hockey bij Leonidas
Wij zijn met bijna 35 hockeyers en 15 trainers en begeleiders! We zorgen dat iedereen op zijn of haar niveau kan meedoen. Veilig hockeyen en plezier vinden we het allerbelangrijkste. Daarom doen we zoveel mogelijk mee met alle activiteiten bij Leonidas en organiseren we zelf ook wel eens een toernooi. Bij onze jaarlijkse bingo (tijdens het kerstdiner) is bijna iedereen aanwezig (zelfs bij de online corona bingo’s afgelopen jaren).

Competitie en trainingen
We spelen met 2 teams (G1 is een 8-tal, G2 een 6-tal) in de regionale G-competitie. Dit zijn circa 10 zaterdagen per jaar. We trainen op de zaterdagen van 10.00-11.00 en op de woensdag van 18.00-19.00

Meer weten?
Meer informatie en/of een keertje uitproberen?
Een keertje komen kijken of uitproberen is altijd mogelijk. Je mag tot 3x gratis meetrainen voordat je beslist of je lid wilt worden. Voor een proeftraining heb je sportkleding en –schoenen nodig. Wij kunnen zorgen voor een hockeystick. We vinden het fijn als je even meldt dat je komt. (Kijk bij ‘Lid worden op www.leonidas.nl’ voor de contributieregels).

Meer info en aanmelden: G-hockey@leonidas.nl

Wat doe je als tegenprestatie

Leonidas is een inclusieve familievereniging en laat dit blijken met het volop steunen van G-hockey. Het meedoen en 'normaal waar kan, speciaal waar nodig' wordt al zo lang G-hockey is bij Leonidas (ruim 15 jaar) de normaalste zaak van wereld. Alle donateurs zijn uiteraard welkom langs de lijn op de 17e (en het hele jaar door). Sponsoring en sponsoruitingen is altijd in overleg met de sponsorcie. Wij staan open voor alle suggesties!

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

5

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

40

Doelgroep

Sport(en)
Hockey
Handicap(s)
Verstandelijk,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Anoniem

woensdag 21 september 2022 13:34

€ 245,-
Anoniem

woensdag 31 augustus 2022 09:46

€ 5,-