Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

G-voetbal Zaaltoernooi UDI'19/CSU

Inclusief werving jeugd G-voetballeden

We organiseren een zaalvoetbaltoernooi+ met onze eigen leden en open voor nieuwe jeugd G-voetballers. Daarna een gezellig samenzijn met eten en een spelactiviteit.
Door de coronaperiode en de forse groei van het ledenaantal is het van belang om elkaar weer wat beter en op een andere manier te leren kennen. De + staat voor het stukje G-jeugdleden werven en het vergroten van het teamgevoel door iedereen te voorzien van een inloopshirt.
Daarmee zijn de nieuwe G-voetballeden dan ook herkenbaar voor alle UDInaren.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Het G-voetbal bij UDI'19/CSU bestaat al vanaf 1990! Elke woensdagavond wordt er fanatiek getraind maar altijd staat het (voetbal) plezier voorop. Op zaterdag spelen de G1 en de G2 hun wedstrijdjes met veel enthousiasme.
Tijdens de coronaperiode zijn we fors in ledenaantal gegroeid. Ook is er nu meer jonge aanwas. De jongste spelers is 10 jaar, de oudste 52! Iedereen heeft zijn eigen rol in een van de teams.
De begeleiding op en rond en voetbalveld heeft als kernpunten het ontwikkelen of verder uitbouwen van sportief gedrag, spelplezier, samen spelen en groepsgevoel. Op de trainingen wordt ook veel aandacht besteed aan de technische vaardigheden van de spelers. Er wordt in groepsverband getraind waarbij iedere individuele speler probeert op zijn eigen nivo het beste uit zichzelf te halen.
Dit alles onder ons motto: Gewoon wat gewoon kan, speciaal wat speciaal moet.

Wat doe je als tegenprestatie

We zetten ons met de G-voetballers in als vrijwilliger bij UDI'19. We helpen de onderhoudsploeg, helpen de stewards, verkopen lootjes en assisteren waar we maar kunnen. Natuurlijk zorgen we voor mooie PR en bent u van harte welkom om als VIP een wedstrijd van een van de G-teams mee te maken.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

4

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

27

Doelgroep

Sport(en)
Voetbal
Handicap(s)
Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Anoniem

woensdag 23 november 2022 10:42

€ 94,-
J dijkmans

zaterdag 19 november 2022 08:56

€ 15,-
Diederik Couwenberg

Goed bezig!

vrijdag 18 november 2022 21:33

€ 1,-