Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Zaalhockey clinic voor alle G-hockeyers!

Door dames 1 van Leonidas in de hockeyhal

Zaalhockey clinic door dames 1 van Leonidas!
Deze foto is van onze vorige clinic. Nu geen clinic in de regen, maar lekker droog in de zaal! Hoe leuk is het om het jaar samen sportief af te sluiten met een zaalhockey-activiteit. Dat onze dames 1 een clinic kan geven weten we inmiddels. En dat smaakt naar meer! Nu niet op het veld, maar lekker in de hockeyhal speciaal voor alle Leonidas G-hockeyers, G-hockeyers in de regio en iedereen die een keer kennis wil maken met hockey!
We hebben de zaal gereserveerd op vrijdag 30 december van 13.00 tot 14.30!

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

R.H.V. Leonidas is een hockeyvereniging met ruim 2500 leden. Iedereen is hier welkom! Al ruim 15 jaar hebben we ook G/LG hockey bij Leonidas. Kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en jong-volwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking (niet-rolstoelgebonden), kunnen hockey spelen!
Wij zijn met bijna 40 hockeyers en 15 trainers en begeleiders. We zorgen dat iedereen op zijn of haar niveau kan meedoen; hierbij vinden wij veilig hockeyen en plezier maken het allerbelangrijkste. Daarom doen we zoveel mogelijk mee met alle activiteiten bij Leonidas en organiseren we zelf ook wel eens een toernooi.

Wat doe je als tegenprestatie

Foto's maken en daarmee laten zien hoe leuk hockey is bij Leonidas (social media). Verslag doen in de jaarverslagen bij Leo. Indien nodig voor de andere organisaties in rotterdam kennis delen.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

1

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

30

Doelgroep

Sport(en)
Hockey
Handicap(s)
Gedragsproblematiek,Verstandelijk,Autisme Spectrum Stoornis
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Monique Lander

Veel zaal plezier

woensdag 7 december 2022 07:25

€ 175,-