Direct door naar content
Afbeelding Bedankt!

Bedankt!

27 januari 2023

Terugblik Open Training Framerunning Haag Atletiek

Op 21 januari organiseerde Framerunning Haag Atletiek samen met studenten van de minor ‘ Niemand Buitenspel’ van de Haagse Hogeschool een ‘Open Training Framerunning’. Het idee was dat in deze framerunning training iedereen welkom was en waarbij ontmoeting centraal stond. Alle sporters mochten een vriendje meenemen en ook sporters uit de regio waren uitgenodigd. We hadden naast onze bekende gezichten ook sporters uit Etten-Leur en Rotterdam en kwamen tot een mooie enthousiaste groep van 30(!) personen die meededen aan het framerunnen.

Het doel van de training was om die mooie Haagse Duinen in te gaan. Het was prachtig weer en bovenop de grote duin hadden we uitzicht op zee. Maar het leukste was natuurlijk met een grote snelheid van de duin af naar beneden. Het was koud maar deze bikkels lieten zich niet kisten, gelukkig scheen de zon en was het een prachtige ochtend.

Omdat er geld was opgehaald vanuit Fonds Gehandicaptensport en een crowdfundingsactie kreeg iedere deelnemer een mooi tshirt. Na afloop van de training was er welverdiende koffie, thee, limonade en taart. Bovendien heeft wereldkampioen Gabriel Emmanuel de verdiende medailles uitgereikt. Dit heeft voor veel enthousiasme gezorgd onder de deelnemers en was een echte highlight van het evenement.

Een mooie en gezellige ochtend en zeker voor herhaling vatbaar!

We willen jullie van harte bedanken voor jullie steun bij ons framerunning evenement. Dankzij jullie bijdragen konden we het evenement tot een groot succes maken.

Crowdfundingproject: Open Training Regionale Framerunning met maatjes!

Naar project