Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Aanschaf nieuw materiaal manege Zandewierde

Voor mensen met een beperking

Onze aanvraag is gericht op de aanschaf van nieuw materiaal t.b.v het paardrijden. Denk hierbij aan zadels, hoofdstellen, dekjes etc zodat de mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, verstandelijke of meervoudige beperking kunnen paardrijden. Want niets is zo fijn om onze cliënten te zien ontspannen, op de rug van een paard met een glimlach van oor tot oor!

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

“Zandewierde” is een prachtige manege gelegen in het weidse landschap van Nieuw-Wehl in de provincie Gelderland. De manege is vooral gericht op mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, verstandelijke of meervoudige beperking.

De manege maakt gebruik van betrouwbare paarden. Wij bieden mogelijkheid tot het berijden van een paard, huifbedrijden, koetsmennen, rijden met de rolstoelmenwagen of een ritje met de grote of kleine huifwagen. Speciaal opgeleide instructeurs met liefde voor hun vak verzorgen de diverse lessen. Getrainde, enthousiaste vrijwilligers staan klaar om de leerlingen te begeleiden waar nodig.

Wat doe je als tegenprestatie

De nieuwe aangeschafte materialen zullen uiteraard op de website / social media geplaatst worden. Wellicht is het mogelijk om van elke donateur een mail adres te krijgen om de mensen persoonlijk te bedanken.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

175

Doelgroep

Sport(en)
Paardensport
Handicap(s)
Lichamelijk,Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Anoniem

Zal het bedrag voor jullie rond maken ;-) Dank voor wat jullie allemaal doen. Deze speciale ruiters genieten er enorm van.

maandag 5 april 2021 10:14

€ 265,-
Anoniem

veel succes

maandag 5 april 2021 09:35

€ 100,-
harriet

Mijn zoon rijdt al zeker 20 jaar met heel veel plezier zijn rondjes op Zandewierde. Het is het toetje van de week. Succes met de actie

maandag 5 april 2021 09:17

€ 100,-