Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Wedstrijd G-groep AAV'36 Alphense Atletiek Ver.

Feestwedstrijd ter ere van 30 jarige bestaan G-groep

Het is een wedstrijd ter ere van het 30 jarige bestaan van onze G-groep op 6 mei 2022. We bieden de deelnemers de mogelijkheid om hun krachten te meten op 6 onderdelen (een vijfkamp en een extra loopnummer). Dit is vrij uniek. De meeste wedstrijden beperken zich tot 3 of 4 onderdelen. Het is niet verplicht voor de deelnemers om aan alle onderdelen mee te doen. Naast onze doelgroep bieden we ook aan frame runners de mogelijkheid om hun krachten te meten. Het plezier en de individuele prestatie staan bij ons voorop.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Hallo wij zijn een enthousiaste groep atletes en atleten met een verstandelijke beperking. Wij trainen op woensdagavond van 19:00 tot 20:00. Daarnaast doen we graag mee aan wedstrijden, zoals de Special Olympics. Dat stimuleert ons om ons best te doen op de trainingen en bevorderd het plezier in de sport.

Wat doe je als tegenprestatie

De donateurs zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij het evenement en samen met ons te genieten van het enthousiasme van de deelnemers. Daarnaast overwegen wij ook om een film te maken van het evenement waarin de sponsors genoemd kunnen worden. Ook willen wij de lokale pers betrekken bij het evenement en dan kunnen de sponsors misschien meeliften op de aandacht die wij hiermee generen in de regio

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

2

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

100

Doelgroep

Sport(en)
Atletiek
Handicap(s)
Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Laatste donateurs

Anoniem

Fantastisch succes deze crowdfunding

dinsdag 7 maart 2023 08:04

€ 0,50
Anoniem

Fantastisch succes, deze crowdfunding 👍

dinsdag 7 maart 2023 08:01

€ 0,-
Astrid Van Der Wal

Wow Lars, wat een mooie prestatie!

maandag 6 maart 2023 13:11

€ 2,-