Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Materiaal SV Raalte G team

Niemand buitenspel!

Onze aanvraag is met name bedoeld om materialen, kleding en het reizen te bekostigen. Dit zijn met name ballen, trainingspakken, hesjes, prijzen bij toernooien, entreegelden etc. Iedereen wil er graag als ‘’echte voetballers’’ bijlopen. Ook ons gatendoek waar doorheen kan worden geschoten begint slijtage te vertonen. Tevens willen we een deel van het te ontvangen subsidiebedrag sparen voor ons 10-jarig bestaan in 2024.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Sinds oktober 2014 is SV Raalte zeer actief met een afdeling G- voetbal. Daarbij is gekozen voor alle leeftijdsgroepen en geen enkele geestelijke of lichamelijke handicap mag daarbij een bezwaar zijn. Wij zijn gestart met 7 leden en dat is tot op heden uitgegroeid tot 32 leden. Hierbij is het jongste lid 12 jaar en het oudste 51 jaar. Naast het voetbal worden ook allerlei activiteiten georganiseerd en doen ze mee aan de activiteiten van onze club (Sinterklaas, Zwemmen, Schaatsen en loten verkopen enz.). Ze zijn dan ook vaak naast de trainingen te vinden op ons sportcomplex en worden door iedereen als volwaardig lid geaccepteerd.
Activiteiten
• Trainingen
Elke vrijdagavond wordt getraind van half 7 tot half 8. De opkomst is altijd zeer goed en er wordt met groot enthousiasme getraind door zowel de leden als door de leiding die op dit moment uit 10 personen bestaat. Hierbij wordt de groep gesplitst in kleinere groepen zodat iedereen zoveel mogelijk ‘’aan de bal komt’’. Wij zorgen dat ouders/verzorgers die langs de lijn de training aanschouwen voorzien worden van een bakje koffie of thee.
• Wedstrijden/toernooien
Wij nemen voor wedstrijden deel aan de zaalvoetbalcompetitie in Zwolle en doen mee met diverse G toernooien. Ook organiseren wij elk jaar ons eigen G toernooi.
• Deelname Special Olympics
In 2018 en 2020 hebben wij deelgenomen aan de Special Olympics in respectievelijk Groesbeek en Grolloo. Ook hebben wij ons ingeschreven voor Den Haag.
• Pupil van de week
Regelmatig zijn onze jongste leden ‘pupil van de week’ bij het eerste elftal. Hierbij mogen ze aanwezig zijn bij de gehele voorbereiding zoals lunch vooraf bij de sponsor, bespreking bijwonen en de aftrap verrichten. Na de wedstrijd krijgen ze drinken en eten en een mooie bal.
• Gasttrainingen
Door diverse leden van het eerste heren en damesteam worden regelmatig gasttrainingen gegeven. Dit vinden onze leden fantastisch en ook de gasttrainers beleven er veel plezier aan.
• Bezoek eredivisiewedstrijden
Wij bezoeken eredivisieclubs in de buurt en zijn al aanwezig geweest bij Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en Heerenveen.
• Stichting Sallandse Sportploeg
Wij vormen samen met G Voetbal en Handbal Wijhe en Raalte SAVAS zwemmen de Stichting Sallandse Sportploeg. Wij werken samen bij het opzetten van activiteiten en gaan gezamenlijk naar de 2-jaarlijkse Special Olympics.
• Jaarlijks uitstapje
Zo mogelijk elk jaar regelen wij een uitje voor de leden. In 2018 zijn wij gezamenlijk naar Avonturenpark Hellendoorn geweest. Ook hebben we een complete rondleiding gehad bij Go Ahead Eagles, waarbij we gebracht en gehaald zijn met de officiële Go Ahead Eagles bus.
• Eigen pagina op Facebook/App groep
Wij hebben een eigen pagina op Facebook, zie g-voetbalsvraalte. Ook zijn alle leden/ouders aangemeld in de Whatsapp groep voor adequate communicatie.
• Einde seizoen
Einde seizoen organiseren we een wedstrijd tegen ouders/verzorgers. Na afloop worden ze getrakteerd op een hapje en een drankje in de kantine.

Wat doe je als tegenprestatie

Wij gaan onze donateurs uitnodigen bij een training en hun namen worden vermeld op onze website.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

8

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

32

Doelgroep

Sport(en)
Voetbal
Handicap(s)
Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen

Social

Laatste donateurs

Anoniem

maandag 1 maart 2021 18:11

€ 280,-
Anoniem

Super actie.

vrijdag 12 februari 2021 23:00

€ 15,-
Tonny

Succes!

vrijdag 12 februari 2021 20:17

€ 15,-