Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

G Darts Leudal

Grootste G Darttoernooi van Nederland

Stichting G Darts Leudal heeft geen leden, daardoor moeten alle gelden voort komen uit sponsorwerving en donaties. Kosten die gedekt moeten worden zijn o.a. de aanschaf van dartborden, stiften, schrijfborden, huur van extra banen, aanschaf van medailles, bekers.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Wij zijn een vrijwillige organisatie die 1 x per jaar een groots dart toernooi voor mensen met een beperking organiseerd. Wij hebben een bestuur van 3 personen die geen van allen, behalve een paar consumpties voor de moeite, iets aan een vergoeding krijgen voor het runnen van de Stichting.
De stichting is in 2009 opgericht nadat het eerste toernooi dusdanig goed bezocht werd. Hierna is besloten om het jaarlijks te herhalen.
Een gratis toernooi voor alle deelnemers, een herinnering voor alle deelnemers in de vorm van een medaille (alle deelnemers zijn winnaars voor ons) en een leuke dag al dan niet met een prominente gast uit de (G) dart wereld.

Wat doe je als tegenprestatie

Als tegenprestatie zorgen wij uiteraard weer voor een schitterend evenement voor mensen met een beperking. Een toernooi met meerdere categorien zoals enkel uitgooien, dubbel uitgooien en rolstoeldarters. Alle deelnemers ontvangen een herinnering en de laatste 4 spelers in de verschillende toernooien ontvangen van ons ook een beker / trofee. Ook zijn er bekers voor 180 scores, beste dame, beste speler overall, hoogste finish.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

25

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

125

Doelgroep

Sport(en)
Darten
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening
Leeftijdscategorie
Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Anoniem

dinsdag 16 maart 2021 11:29

€ 200,-
Anoniem

zondag 14 maart 2021 22:47

€ 150,-
Dc 't Trefpunt Roermond

Donatie namens Dc 't Trefpunt Roermond

vrijdag 12 maart 2021 10:28

€ 50,-