Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Nieuwe goals voor Hercules goalball!

De start van een Journey naar?

Het project draait om de aanschaf van twee sets goals, één voor de wedstrijden en één voor de training. Dit is een prijzige aanschaf maar met hulp van het fonds en de crowdfunding hopen we een goede start te kunnen maken en het goalball in Utrecht een sterke fundering te geven.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Wij, goalball Hercules, zijn al twintig jaar onderdeel van de reguliere sportvereniging USV Hercules in Utrecht en in die tijd uitgegroeid tot de grootste goalballvereniging van het land. De groep die traint en uitkomt voor onze club is zeer divers, met als bindende factor de liefde voor onze sport, goalball. Ons materiaal is inmiddels veertig jaar oud en een overblijfsel uit betere tijden van het goalball in Nederland. Die mooie tijden willen wij laten herleven. Om blinde, slechtziende en ziende jongeren (en ook wat oudere jongeren) te laten sporten, dromen en excelleren. Hier hebben we nieuw materiaal voor nodig, goals waar de spelers veilig en vertrouwd mee kunnen werken.

Wat doe je als tegenprestatie

Alle donateurs worden met uitgenodigd voor het internationale toernooi uitgenodigd in juni in Utrecht en zij kunnen vooraf aan het toernooi kennis maken met de sport en de spelers van de club. Ook wordt de naam van de sponsoren vermeldt in het boekje, op de website en kunnen er banners of vlaggen worden op gehangen. Hercules heeft ongeveer 3000 leden en een goede naam in Utrecht.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

1000

Doelgroep

Sport(en)
Goalball
Handicap(s)
Visueel (blind/slechtziend)
Leeftijdscategorie
Jongeren,Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Anoniem

woensdag 3 mei 2023 16:46

€ 50,-
USV Hercules

Mooi project!

donderdag 27 april 2023 09:27

€ 4.500,-
Anoniem

woensdag 26 april 2023 18:54

€ 5,-