Direct door naar content

Uniek Sporten voor iedereen in Brabant

Sporten en bewegen is belangrijk voor iedereen! Een beperking mag daarbij geen belemmering zijn. Daarom biedt Uniek Sporten Brabant gratis ondersteuning aan mensen met een beperking  of chronische ziekte bij het vinden van een passende sport. Heeft u patiënten of cliënten die (meer) willen bewegen? Ontdek hoe u ze makkelijk kan doorsturen naar onze beweegcoaches. Neem vrijblijvend contact op met een beweegcoach bij u in de buurt. Uw cliënt kan ook zelf contact opnemen met een beweegcoach. Selecteer uw gemeente/regio hieronder en ontdek met wie u contact kunt opnemen.

Sportaanbod in Brabant

Unieke Brabantse verhalen

Petra, hardlopen
Lees mijn verhaal

"Samen met mijn maatje Wim, gaan we dit weer oppakken."

Han, tafeltennisser
Lees mijn verhaal
GJ1 JEKA, voetbalteam
Lees mijn verhaal
Annemieke Oost, Pelgrim
Lees mijn verhaal

"Ik maakte een proefrondje rondom het revalidatiecentrum en was eigenlijk gelijk verliefd. Ik kan mij weer inspannen zonder angst.”

Frank Pessers, handbiker
Lees mijn verhaal

Olympisch wheeler kampioen: ‘Sporten is gaaf! Onderneem actie!’

Kenny van Weeghel, wheeler
Lees mijn verhaal
Amanda de Wit – Fitness en wandelen 
Lees mijn verhaal
Els van der Made, rolstoelbadmintonner
Lees mijn verhaal
Ria, wandelen
Lees mijn verhaal
Jeroen, mountainbiken
Lees mijn verhaal

Vind een beweegcoach bij jou in de buurt

Benieuwd welke beweegvorm bij jou past? Of heb je vragen over hoe je in deze tijd in beweging kan blijven? Een regioconsulent of beweegcoach bij jou in de buurt staat voor je klaar en helpt je graag bij het vinden van een passende sport.

Stuur een mailtje met jouw beweegvraag en je woonplaats naar info@unieksportenbrabant.nl of selecteer hieronder je gemeente en ontdek met wie jij contact kunt opnemen.

Selecteer je gemeente

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van het laatste Brabantse Uniek Sporten nieuws. Kies de regio(s) waar je specifieke nieuwsbrieven voor wilt ontvangen.