Direct door naar content
Afbeelding Verantwoording G-honkbal in Hilversum

Verantwoording G-honkbal in Hilversum

10 augustus 2021

Inmiddels zijn we al een aantal maanden met dit top team aan de slag en hebben de dames en heren een vast plekje binnen onze club gekregen: tijd voor een verantwoording van de opbrengst van deze crowdfundingsactie:

Om te beginnen hebben we shirts voor het team aangeschaft die geleend kunnen worden tijdens wedstrijden. Om meer leden te krijgen hebben we digitaal promotiemateriaal ontwikkeld en verspreid onder scholen waar we denken de doelgroep goed te kunnen bereiken. Drie van onze begeleiders hebben de opleiding 'aangepast sporten' gevolgd waardoor we iets meer kennis van de doelgroep en het organiseren van activiteiten als trainingen hebben gekregen. Als klap op de vuurpijl hebben we op 11 september een ontzettend leuk G-honkbal toernooi op onze velden gehouden. Een verslag van de dag en een aantal foto's zijn te vinden in een leuk artikel op onze website: https://www.hurricanes.nl/2021/09/onze-allereerste-landelijke-dkf-g-honkbaldag/.
Sinds een paar weken zijn we met het team verhuisd van het veld naar de zaal waar we gedurende de winterperiode zullen werken aan onze technieken en spelvaardigheden. Ook gaan we ons best doen er nog een paar extra spelers bij te krijgen. We verheugen ons nu al op het nieuwe buiten seizoen waarin we meer wedstrijden zullen gaan spelen (als Corona het toelaat): onze eerste wedstrijden op ons eigen toernooi smaakte naar meer!!

Crowdfundingproject: G-honkbal in Hilversum

Naar project