Direct door naar content
Afbeelding Streefbedrag bereikt!!

Streefbedrag bereikt!!

09 september 2020

Hallo Donateurs,

Eerder deze avond kregen wij de melding dat het streefbedrag is bereikt. Wauw!! Wat een mooi resultaat hebben wij dankzij jullie behaald!! Binnen 3 dagen het streefbedrag opgehaald om nog een racerunner te kunnen aanschaffen. Hier zijn wij heel erg blij mee! Dank jullie wel voor deze mooie donaties!
Wij gaan nu aan de slag om het project zo snel als mogelijk te realiseren om een extra racerunner tot onze beschikking te hebben. Ook hebben we nog een kleine toevoeging aan het project.

Wij willen alle donateurs en matchfunders zichtbaar maken op deze racerunner door middel van spaakbeschermers te bedrukken met alle namen van de donateurs. Nu hebben wij niet alle namen van donateurs (als ook anonieme gulle gevers) langs zien komen en kunnen noteren. Dit kunnen wij helaas ook niet terug zoeken of opvragen.
Wie zijn of haar naam bedrukt wil zien worden op de spaakbeschermers, kan dit doorgeven via het volgende e-mailadres: racerunning@olympus70.nl.

Daarnaast hebben wij ook nog een training aan onze donateurs met onze racerun atleten beloofd... Dit wordt later dit jaar georganiseerd. Ook hiervoor mogen jullie je opgeven via bovenstaande e-mailadres.
Zo kunnen wij het nodige organiseren om een training met onze fantastische racerun atleten tot in de puntjes te kunnen verzorgen.

Nogmaals bedankt voor jullie fantastische donaties!!

Andere nieuwsberichten van dit project

Project: Racerunners voor A.V. Olympus '70

Naar project
Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×