Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Racerunners voor A.V. Olympus '70

Help nieuwe atleten bij proeftraining

A.V. Olympus '70 wil voor het hele Westland een vitaal en betrokken vereniging zijn. Op die manier kan elke inwoner van de gemeente en daarbuiten met of zonder handicap een sport beoefenen die voldoet aan zijn of haar eisen. Voor sporters met een beperking willen we nu de opkomende sport Racerunning binnen de club gaan aanbieden naast onze trainingsgroepen voor valide sporters. Dit project start met de eerste training op 2 september.
Om genoeg racerunners tot onze beschikking te hebben zijn we opzoek naar sponsors, zodat er ook racerunners beschikbaar zijn voor nieuwe atleten om een proeftraining mee te kunnen doen.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

A.V. Olympus '70 is de Westlandse Atletiekvereniging. Bij Olympus '70 kun je terecht voor zowel wegatletiek als de baanatletiek. Bijna over de hele week verspreid zijn er trainingen en voor echt voor iedereen! Alleen nog niet voor mensen met een beperking. Daarom wil de vereniging zich inzetten om trainingen voor deze doelgroep aan te kunnen bieden. Dan is AV Olympus ’70 echt voor iedereen!
Vanuit de Stichting Atletieksupport Westland wordt de vereniging al ondersteund met onderhoud van de atletiekbaan outdoor als de indooraccommodatie.

Wat doe je als tegenprestatie

Onze donateurs een training mee te laten doen met onze racerunning atleten.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

6

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

6

Doelgroep

Sport(en)
Atletiek
Handicap(s)
Auditief (doof/slechthorend),Lichamelijk,Visueel (blind/slechtziend),Meervoudig,Verstandelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel
Leeftijdscategorie
Kinderen,Jongeren,Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Lauren en Tycho

Omdat je onze stoere lieve nicht bent 👍😀

woensdag 9 september 2020 18:33

€ 15,-
Cindy Wilschut

Mooie crowdfunding! Hopelijk kunnen er snel nieuwe racerunners worden aangeschaft om vriendin Floor te kunnen laten racerunnen! groetjes Cindy

woensdag 9 september 2020 14:55

€ 5,-
fam de Baan

GO Floor!

woensdag 9 september 2020 14:35

€ 10,-