Direct door naar content
Afbeelding Verantwoording Crowdfunding actie G sport activiteiten voor jongeren/kinderen met een beperking

Verantwoording Crowdfunding actie G sport activiteiten voor jongeren/kinderen met een beperking

28 januari 2022

De trainingslocatie is afgelopen 2 jaar waarover o.a. via de Crowdfundig actie geld is opgehaald met succes verlopen. Er zijn in de periode april t/m eind september meer dan 14 trainingen aangeboden aan meerdere groepen kinderen en/of jongeren. Op een dag van training worden ongeveer (varieert per training) 2 à 3 groepen kinderen in uur getraind door 2 trainers. De groepen variëren van grootte van 8 tot 10 kinderen of jongeren. Ook is er 1 op 1 training gegeven aan kinderen die meer wilde dan enkel deze training. In totaal zijn gemiddeld 15 kinderen 14 weken lang getraind.
Op 26 juni is er i.p.v. van de verplaatste buddyrun Zutphen een sportieve dag georganiseerd voor de doelgroep. Niet alleen de reguliere kinderen/jongeren van de training waren aanwezig maar ook andere groepen zoals die van de Stichting Spoenk en Bijzonder Arnhem. Die dag ongeveer 40 kinderen aanwezig inclusief alle trainers en ambassadeur van de Stichting. Poffertjeskraam + springkussen zeer geslaagde dag.
Door deze speldag zijn vervolgens meer kinderen aangesloten bij de reguliere trainingen. In september heeft de SOTOG, een bijzondere school uit Borculo, met 60 kinderen een trainingsmodule gevolgd op onze trainingslocatie en op hun school met als resultaat dat alle kinderen aan de start stonden van de Buddyrun Hummelo die op 3 oktober 2021 heeft plaatsgevonden.

Doordat de huidige locatie in 2022 dicht gaat en de trainingslocatie een groot succes is, gaan wij in Zutphen doorstarten met een compleet nieuwe trainingslocatie die eind april operationeel is. Wij bedanken de sponsoren die ons ondersteunen en dus ook de mensen die met een gift deze crowdfunding actie hebben ondersteund. Op naar een sportief 2022 voor iedereen.
Hartelijke groeten,
Erik Hofmans
Directeur Stichting Battle4kids


Crowdfundingproject: Obstacle trainingen

Naar project