Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Badmintonners naar de Special Olympics

Iedere bijdrage is welkom!

De Special Olympics Nationale Spelen 2022 in Twente van 10 tot en met 12 juni a.s. is het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Onze badmintonners doen hier graag aan mee. Wij hebben nog wat geld nodig om deel te kunnen nemen en het vervoer te bekostigen.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Stichting SPELEND SPORTEN organiseert sinds 1975 sport- en spelactiviteiten voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking in Leeuwarden en omgeving. Wij bieden (bijna) welke week de volgende sporten en activiteiten aan: Judo, Aerobics, Zaalvoetbal, Badminton, Kegelen, Bowlen, Sjoelen, Sportinstuif, Volksdansen en Gezinszwemmen.
Bij alle activiteiten staat het recreatief bezig zijn voorop. Toch worden er ook prestaties geleverd en wedstrijden gespeeld. We proberen tijdens het sporten alles normaal te laten verlopen. En daar waar nodig wordt het sporten aangepast aan de mogelijkheden van onze sporters. De volledige organisatie van de activiteiten ligt in handen van vrijwilligers en stagiaires. Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Spelend Sporten heeft rond de 220 leden en 125 vrijwilligers.

Wat doe je als tegenprestatie

Berichten op social media en in ons clubblad.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

0

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

9

Doelgroep

Sport(en)
Badminton
Handicap(s)
Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Jongeren

Social

Laatste donateurs

Anoniem

donderdag 9 juni 2022 20:32

€ 10,-
Tonny hutting

Veel plezier schat, en spelers succes

donderdag 9 juni 2022 19:18

€ 15,-
Armand

donderdag 9 juni 2022 19:15

€ 10,-