Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Twins Indoor G-Team Softbal Toernooi 20 Nov 2022

Softballen voor mensen met een beperking

In Nederland zijn bij meerdere verenigingen G-teams actief. Een aantal keer per jaar wordt er een toernooi gehouden, waar verschillende G-teams onderling wedstrijdjes spelen. Dit jaar willen wij als Twins Oosterhout op Zondag 20 November een Indoor G-team toernooi in Oosterhout organiseren. We hopen dat er 6 to 7 teams aan het toernooi deel gaan nemen. Voor dit project moet er een grote sportzaal gehuurd worden, daarnaast zal er voor de deelnemers een lunch verzorgd worden. Er zal ook extra materiaal (speciale knuppels en ballen) aangeschafd moeten worden. Aan het eind van het toernooi willen we iedere deelnemer een medaille mee geven, zodat iedereen zich een winnaar voelt.

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Twins Oosterhout is een Honk en Softbal vereniging en heeft diverse honk en softbal teams actief in de reguliere competitie. Naast de reguliere teams heeft Twins ook een G-Team met ongeveer 8 spelers tussen de 18 en 50 jaar. Zij trainen op maandagavond van 18:30 -19:30. De training wordt zoveel mogelijk buiten gehouden, maar in de winter vindt de training binnen plaats. Het G-team speelt geen competitie, maar wordt een paar keer per jaar uitgenodigd voor een toernooi bij een andere vereniging.

Wat doe je als tegenprestatie

Donateurs zijn van harte welkom om op Zondag 20 November het event te komen bekijken. Van deze dag zal een verslag met foto's gemaakt worden en dit zal gepubliceerd worden in de lokale kranten.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

Doelgroep

Sport(en)
Handicap(s)
Verstandelijk
Leeftijdscategorie
Jongeren,Volwassenen

Laatste donateurs

Bixie baseball

Een sport voor iedereen!

zondag 28 augustus 2022 09:39

€ 50,-
h slaats

succes en veel plezier

zaterdag 27 augustus 2022 18:37

€ 25,-
Yvon

zaterdag 27 augustus 2022 16:14

€ 25,-