Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

G-Challenge voetbaltoernooi 2022

13de G-Challenge voetbaltoernooi Utrecht 25-9-2022

Dit jaar wordt voor de 13e keer het G-Challenge toernooi georganiseerd. Het toernooi vindt plaats bij Sportvereniging VSC Utrecht op zondag 25 september 2022. Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. G-teams uit het hele land zijn uitgenodigd maar speciale aandacht voor teams uit provincie Utrecht. Tussen 09:00 en 10:00 uur vindt de ontvangst van de teams plaats. Om 09:45 uur zal een boerenblaaskapel de deelnemers feestelijk ontvangen waarna er om 10:00 uur tijd is voor een welkomstwoord (door de wethouder) en een warming up. Tussen 10:30 en 14:30 wordt er gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking en een hapje en drankje in de multifunctionele ruimte van VSC en intermezzo met oud-voetballers van FC Utrecht. Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën: de benjamins (6-12), de junioren (12-18) en de senioren (18 jaar en ouder).

Toelichting uitgaven: waar gaat uw geld heen??
Elk jaar ontvangen de deelnemers een T-shirt met het logo van het G-Challenge toernooi. Ook dit jaar zullen we weer een T-shirt ontwerpen en laten bedrukken. Daarnaast ontvangt elke deelnemer een medaille, als aandenken van het toernooi. De winnaars gaan met een beker naar huis.
Ook dit jaar vindt het toernooi weer plaats bij VSC. Omdat VSC zich nauw betrokken voelt bij het G-voetbal rekenen zij geen kosten voor het gebruiken van het veld en de kantine.
Voor elke deelnemer wordt er een lunch verzorgd.
Elk jaar worden de deelnemers welkom geheten door het boerenblaaskapel de Brulkikkers (http://www.brulkikkers.nl/). deze moeten wij inhuren.
Verder moet er een groot opblaasveld worden gehuurd waar in gevoetbald wordt door minder-invaliden wat ze heel mooi en top vinden.

Lees meer over dit project

Matchfunders

Meer info

Over ons

Het evenement zal georganiseerd worden door een actieve groep vrijwilligers in samenwerking met Vereniging Sport Utrecht. De werkgroep bestaat uit 8 leden van 4 verschillende verenigingen. Verder Is VSC-Utrecht de locatie waar het altijd gehouden mag wordt en deze sportvereniging steunt de organisatie graag.

Wat doe je als tegenprestatie

Als het toernooi gespeeld is komt er een mooi verslag met foto's op de website van VSC-Utrecht waarbij dank wordt uitgesproken naar de donateurs.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

20

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

300

Doelgroep

Sport(en)
Voetbal
Handicap(s)
Meervoudig
Leeftijdscategorie
Jongeren

Social

Laatste donateurs

Anoniem

woensdag 24 augustus 2022 15:46

€ 50,-
Anoniem

woensdag 24 augustus 2022 10:31

€ 15,-
Anoniem

maandag 22 augustus 2022 14:45

€ 25,-