Direct door naar content
Header afbeelding van dit project

Trainingsweekenden voor Nations Leaque in Assen

Extra trainen om het hogere doel te behalen

Naast thuis hard trainen aan de fysieke en conditionele gesteldheid is trainen met elkaar in de zaal prioriteit nummer 1. Corona maakte dit helaas lastig, maar nu we de zaal in mogen, willen we hier absoluut voor gaan. Extra trainingsweekenden zijn hierbij een must om de achtergestelde trainingsuren in te kunnen halen en te groeien als team. Het online trainen zit erop, met nog 7 weken tot Assen is helaas elke vrijdag trainen niet voldoende om het niveau zodoende te versterken. We hopen met extra trainingsweekenden de achterstanden sneller in te halen en met elkaar onze droom weer op te pakken!

Lees meer over dit project

Meer info

Over ons

Het Nederlandse Dames Zitvolleybalteam traint met een nieuw team voor het hoger doel; De Paralympische spelen van 2024 in Parijs. Met nieuwe beperkte dames zijn alle trainingsuren meegenomen om het niveau te versterken en ons doel voor ogen te houden. Deze dames in de leeftijd van 14 tot en met 50 jaar met verschillende beperkingen, zoals MS, NAH & amputatie leren elkaar kennen op het trainingsveld en daarbuiten. Zij bouwen met elkaar naar een hoger niveau. Hun ultieme doel voor 2021; samen mentaal, conditioneel & fysiek sterk voor het Nations League toernooi in Assen (2-4 juli a.s.), ondanks de nieuwe teamsamenstelling.

Wat doe je als tegenprestatie

Sponsoren zullen bij ons op de social media account genoemd worden als zij sponsoren en als wij een trainingsweekend houden.

Hoeveel nieuwe leden met een handicap verwacht je dat dit project oplevert?

Hoeveel sporters met een handicap worden geholpen met dit project?

Doelgroep

Sport(en)
Handicap(s)
Lichamelijk,Chronische aandoening,Niet aangeboren hersenletsel
Leeftijdscategorie
Jongeren,Volwassenen

Social

Video's

Laatste donateurs

Broers van Kempen holding BV

zaterdag 12 juni 2021 16:34

€ 130,-
Anoniem

zaterdag 12 juni 2021 16:01

€ 25,-
Pake en Beppe

zaterdag 12 juni 2021 15:54

€ 60,-