Direct door naar content
Afbeelding Verantwoording Feestelijk  paarden evenement voor iedereen.

Verantwoording Feestelijk paarden evenement voor iedereen.

28 september 2023

Jubileum en Landdag 2023 van SPG Oost Achterhoek een daverend succes
Het 45 jarig Jubileum heeft op 11 juni met een aangepast Tropen Programma feestelijk plaats gevonden. De proefjes zijn door alle ruiters in de ochtenduren gereden in de koele rijhal van de Aalbrinkhoeve te Kotten (gemeente Winterswijk). De menners reden in de weide hun vaardigheidsproeven onder belangstelling van de ruiters en genodigden. Voor de toeschouwer was er een koele tent en snackhoek.
Met een aangepast programma heeft Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost Achterhoek op 11 juni j.l. bij de Aalbrinkhoeve, waar de stichting sinds 2022 is gehuisvest, haar 45 jarig jubileum gevierd. Dit alles werd mogelijk gemaakt door o.a. Stichting Parapaard, Uniek Sporten, HandicapNL en stichting SFO, en natuurlijk de Aalbrinkhoeve, waarvoor wij hartelijk danken. Mede door de vele vrijwilligers van SPG Oost Achterhoek, Lions en medewerkers van de Aalbrinkhoeve is deze dag gerealiseerd.
Het was een prachtige dag met ontroerende momenten en oók met veel plezier. Naast de dressuur lieten ook onze menners zien wat zij geleerd hebben en iedereen stond versteld over de vorderingen van onze ruiters/amazones en menners.
De SPG organiseert jaarlijks de SPG Landdag en had dit jaar een extra feestelijk tintje. Deze dag wordt georganiseerd om valide en min-valide mensen te verbinden. Ook op sportief gebied wordt er gepresenteerd d.m.v. dressuurproefjes met een echte jury en vaardigheidsproeven met onze menners. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten op zo’n dag en op het terrein worden activiteiten georganiseerd, onder andere een koetsenrit, Schminken en een Crea hoek.
Het was weer een prachtige dag en we kunnen terugkijken naar een geweldige SPG Jubileumdag 2023 en de ruiters/amazones en menners gingen met een prachtige herinneringsbeker huiswaarts.
Heeft u interesse in het paardrijden en mennen of vrijwilligerswerk bij onze stichting stichting kijk dan op www.spg-oostachterhoek.nl en like onze Facebook pagina SPG Oost-Achterhoek

Crowdfundingproject: Feestelijk paarden evenement voor iedereen.

Naar project