Direct door naar content
Citytrainer Jan vertelt zijn verhaal! afbeelding nieuwsbericht

Citytrainer Jan vertelt zijn verhaal!

14 september 2020

Hij kwam met zijn scootmobiel aan bij de sportgroep van Buurtsportcoach Amersfoort. Al doende kreeg hij de smaak van het bewegen te pakken en paste zijn levensstijl aan naar een gezonde. Hij viel heel veel af in 1 jaar en gaf zich op voor de cursus citytrainer. Inmiddels herken je hem niet meer terug. Hij sport en beweegt hij fanatiek, organiseert hij verschillende activiteiten én ondersteunt hij de buurtsportcoach bij de sportgroep. Wat een transformatie! Bekijk het verhaal van Jan in dit mooie filmpje van Mijn leven 2.0. Lijkt het je ook leuk om citytrainer te worden? Neem dan even contact op met Buurtsportcaoch Amersfoort via www.buurtsportcoach.nl.

Mijn leven 2.0 is er voor jou! Prettig leven met een beperking, daarop ligt de focus. Ze maken prachtige filmpjes waarin ze verhalen en tips van ervaringsdeskundigen delen. Daarnaast hebben ze en online coachingsprogramma en zijn er ook mogelijkheden rondom coaching door een ervaringsdeskundige. De moeite waard om te volgen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: