Direct door naar content
Jumpen bij We-Jump – Voor iedereen mogelijk! afbeelding nieuwsbericht

Jumpen bij We-Jump – Voor iedereen mogelijk!

14 juni 2021

Sinds kort is het mogelijk voor kinderen met een beperking om bij We-Jump tegen gereduceerd tarief te sporten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Jibb+ en de gemeente Helmond. Het aanbod is een eigen bijdrage van maar €3,- euro per deelnemer per uur.

We-Jump heeft namelijk een missie en die luid: ‘Alle bewoners van de samenleving inspireren om met plezier te bewegen!’ Met dit aanbod worden niet alleen de financiële drempels gedeeltelijk weggenomen, maar kunnen ook andere factoren aangepast worden. Zo kan de muziek gereguleerd worden, waardoor het rustiger is op het veld en de instructeurs kunnen op een leuke manier met alle kinderen plezier maken.

Het aanbod is er voor alle scholen met kinderen met een beperking om hier gebruik van te maken. Daarbij zorgt We-Jump altijd voor een zo’n veilig mogelijke omgeving i.s.m. de leerkracht.

Het aanbod is overigens ook voor de kinderen in privésferen! Mochten de kinderen het leuk vinden, dan mogen alle kinderen en ouders/verzorgers naar We-Jump toe komen om tegen dit gereduceerd tarief te komen jumpen. Let wel; dit is tijdens openingstijden waarbij ook andere bezoekers aanwezig zijn. Indien het interessant is om met een klein groepje te komen jumpen, dan kan de gehele zaal gereserveerd worden!

Wil je hier meer informatie over? Dan kan je via onderstaande contactgegevens contact opnemen:

info@we-jump.nl of 0492 792 762

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: